nlc.hu
Egyéb
A csúcstechnológia megszépít

A csúcstechnológia megszépít

Autózni sokféleképpen lehet. Úgy is, hogy begörcsöl a lábad a gázpedálon, ötpercenként kaparod a havat a visszapillantó tükörrõl, tolatáskor elütöd a kocsiból nem látható tárgyakat, elzsibbadsz a kényelmetlen üléseken, és halálra unod magad, mire megteszel néhány száz kilométert az egyhangú autópályán.

És persze úgy is, hogy a problémásabb kérdéseket egy minden kényelemmel felszerelt autóra bízod, és üdén, nyugodtan, mosolyogva éred el úticélod.






Ehhez persze szükséges

•  az intelligens kiszolgálóegység, amely összegyűjti és kezeli a legfontosabb információkat,
• a megbízható tempomat, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse a menetsebességet anélkül, hogy akárcsak megérintené a gázpedált,
• egy pár elektromosan állítható, fűthető és leolvasztható visszapillantó,
• a tolatást segítő rendszer,
• az okos és figyelmes esőérzékelős automata ablaktörlő, amely szükség esetén tolatáskor automatikusan bekapcsolja a hátsó ablaktörlőt is,
• és – ha a legjobbat szeretnéd – egy GSM rádiótelefonnal kombinált navigációs rendszer, amely beszélget veled, sőt, vizuális útmutatásokkal könnyíti meg dolgod.






Az új Peugeot 807 különböző felszereltségű modelljeiben mindez megtalálható. Akárcsak a DVD-re is csatlakoztatható 17″-os képernyő, hogy jól szórakozzatok, a számtalan biztonsági berendezés, hogy stresszmentesen utazzatok és az a különleges rendszer, amely lehetővé teszi a belső tér teljes átalakítását, hogy bármit teszel, teljes kényelemben tehesd.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top