nlc.hu
Egyéb
Biztonság francia divat szerint

Biztonság francia divat szerint

Micsoda stílus! Az újszerûen átdolgozott elemek az arányok kecses egyensúlyát megõrizve teremtettek határozott egyéniséget: nem csoda, hogy a Peugeot 807-nek számtalan csodálója van.









 


 


 


 


 


A letisztult, vonzó, innovatív külső macskaszerű megjelenéssel párosul, amely a Peugeot legutóbbi típusaira annyira jellemző. Mindemellett a 807 igazán színes egyéniség: tízféle különböző árnyalatban kapható, amelyek még jobban kihangsúlyozzák az autó impozáns szépségét, míg az elegáns belső tér egyszerre fejezi ki az te és a 807 egyéniségét.





Természetesen a külcsín méltó belső értékekkel párosul: közülük is a legfontosabb a kompromisszum nélküli biztonság. A biztonság, ami minden körülmények között az első helyen áll, de sokszorosan fontos egy családi autó esetében. A programozható sebességtúllépés-figyelmeztető, a tolatást segítő rendszer, a műszerfalon felgyulladó vészjelzés, amely jelzi a legkisebb rendellenességet is, és a világújdonságnak számító két függönylégzsák, amely valamennyi utas fejét védi az ütközéstől, azért van, hogy veszélytelenül élvezhesse a 807 kényelmét, és tökéletes biztonságban tudhassa szeretteit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top