nlc.hu
Egyéb
Nappali négy keréken

Nappali négy keréken

Képzeld el, hogy egy kényelmes fotelben hátradõlve, jéghideg koktélt kortyolgatsz, és a szombati parti részleteirõl beszélgetsz a barátnõiddel. Hogy mi ebben a különleges? Csak annyi, hogy ezalatt 160 lóerõ repít az országúton, miközben egyre gyorsabban suhannak az útszéli fák.









 


 


 


 


 


És persze a guruló szalon bármikor átváltozhat gyerekszobává, ahol csemeték az asztallá alakítható üléseken rajzolnak, vagy házi mozivá, ahol DVD minőségben nézhetik meg a legújabb filmeket.

A Peugeot 807 igazi kaméleon: belső tere nem csak esztétikus, de egyedülállóan praktikus, és lenyűgöző ötletességgel variálható aszerint, mivel szeretnétek tölteni az utazás idejét.










 


 


 


 


 


Abban azonban biztosak lehettek, hogy bármit tesztek is, tökéletes kényelemben tehetitek: a magas, fotelszerű ülések kényelmét akár nyolcan is élvezhetitek, az oldalsó ülőpárna kiszélesedik, kellemes tartást biztosítva. Az ülések hosszanti irányban csúsztathatók, a beszállást elektronikus oldalsó tolóajtók könnyítik meg. A személyre szabhatóan állítható klíma, a három tetőablak, s végül, de nem utolsósorban a tetőre szerelhető video-képernyő, amelyhez DVD lejátszó csatlakoztatható, pedig arról gondoskodnak, hogy az utazás igazi élmény legyen, ne pedig elvesztegetett idő.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top