nlc.hu
Egyéb
A Kos, a Bika és az Ikrek sorsa

A Kos, a Bika és az Ikrek sorsa

2003 különleges esztendõ. Új korszak nyitánya, amely meghatározza az elõttünk álló hét évet. Kivétel nélkül minden állatövi jegy életében változások várhatók, de más-más sorsterületen, és aki ehhez alkalmazkodik, új alapokra helyezheti a jövõjét.





Kos (III. 21. – IV. 20.)

Változás: a megélhetésben, a munkában tarthatatlan helyzet alakul ki. Bátorság, olyanba is belevághat, ahol még nem próbálta ki magát, mert sikeres lesz! Kollégákkal, rangban ön alatt állókkal szemben taktikázni kell, így verheti vissza az alattomos támadásokat.

Szerencse kíséri: a szerelemben, gyerekkel való kapcsolatában, tanulmányokban, utazás, pályázat során és a szerencsejátékokban, ahol rekordnyeremény lehet az öné!

Teherként nehezedik önre: lakás vagy ingatlan körüli cirkuszok, és a családtagok, rokonok is gondoskodnak róla, hogy az életet nehezebbnek érezze, mint amilyen az valójában. Ha jogi ügye van, igyekezzék azt lezárni nyár végéig. Az év második felében, valaki titokban szervezkedni fog ön ellen.

Idei feladata: a harag, az irigység, a fájdalom érzésének elengedése, ami rokonhoz is kapcsolódhat. Összefogni a családdal, felépíteni vagy stabilizálni a meglévő otthont, velük közös vállalkozásba kezdeni.

A sors ajándéka: az átütőerő, amivel legyőzhet minden akadályt és elérheti a kitűzött célt.

Gyenge pontja: hajlamos lesz túlvállalni magát, vagy a hormonális problémákra fittyet hányni.






Bika (IV. 21. – V. 20.)


Változás: a munkájában, a feladatában a nagy átalakulások ideje jön el, amely eredményesebbé és felszabadultabbá teszi. Baráti kapcsolatainak pénzt, és biztonságot köszönhet.

Szerencse kíséri: a családtagokkal szembeni feszültségek tisztázásában, a megbocsátásban, és egy nagy horderejű lakásügylet lebonyolításában. Utazási élmények átalakíthatják még a hitét is.

Teherként nehezedik önre: alárendelődni olyan személy akaratának, akit ki nem állhat. Házastársa anyagi gondjait vagy egzisztenciális nehézségeit tovább cipelni. Gyereket vagy szeretőt elfogadni, és belenézni abba a tükörbe, amit viselkedésükkel ön elé állítanak.

Idei feladata: nem beleavatkozni senki életébe, még ha a legjobbat akarja is. Továbbfejleszteni a tudását és beülni az iskolapadba, testvérért vagy a környezetében élő személyért felelőséget vállalni, és lemondani egy szerelemről.

A sors ajándéka: az ismeretségek, a protekció, amelyek nem mindennapi lehetőséghez juttatják, és szélesre tárják a boldogulás kapuját.

Gyenge pontja: allergia kialakulására vagy kiújulására van lehetőség, melynek gyökere az ingadozó érzelmekben keresendő.






Ikrek (V. 21. – VI. 21.)


Változás: ahogy beköszönt a nyár, úgy érzi végre könnyebbnek és szebbnek az életet. Az évek óta tartó pechszériának vagy olykor vegetálásnak tűnő erőtlenségnek, megaláztatásoknak is búcsút inthet.

Szerencse kíséri: új állásban próbálhatja ki magát, megoldhatja a bonyolult ingatlan/rokoni ügyet, amely sokat fájdította a fejét, és eláshatja legfőbb ellenségével a csatabárdot.

Teherként nehezedik önre: a múlt, az ön ellen elkövetett vétkek megbocsátása, és saját kisded játékai, amelyeket más szemüvegen keresztül lát, mint a másik. Az év második felében szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és jobban spórolni.

Idei feladata: szembenézni a valósággal, a hibákkal, nem ragaszkodni ahhoz, aki nem akar öntől semmit. Az embereket nem az anyagi helyzetük alapján megítélni.

A sors ajándéka: különleges, már-már őrültségnek hangzó, talán külfölddel kapcsolatos lehetőség, amelyet nem szabad elutasítania, és legfőképpen nem félni tőle, mert ez lesz hosszú távú érdekeinek szolgálója.

Gyenge pontja: a foga, a füle, az ízületei, valamint egy annyira áhított érzelmi kapcsolat, amelyért még a pokol bugyraiban is megmártózna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top