nlc.hu
Egyéb
Visegrád Hotel-Kastélyszálló

Visegrád Hotel-Kastélyszálló

A Salamon-torony szomszédságában, közvetlenül a Duna partján található egy igazi vadászkastély, Görgey Artúr egykori vadászkastélyának hangulatát idézõ szálloda.

22 igényesen kialakított, egyedi bútorokkal berendezett szobákkal, 50 fős- télen-nyáron üzemelő pinceborozóval, hangulatos kerthelyiséggel illetve grill- és koktélterasszal várja a Dunakanyarba látogató vendégeit.




























 Időpont      Részvételi díj Ft. / fő
   1 ágy  2 ágy  pótágy
       
 Egész évben  kivéve Forma I, Szilveszter  9.900  6.800  3.900
       














Programok:

Visegrádot senkinek nem kell bemutatni. A Duna-kanyar egyik legcsodálatosabb pontja kellemes kirándulóhelyeket kínál, a vár és környéke pedig gazdag kulturális élménnyel kecsegtet.


Szolgáltatások:
A magyar és a nemzetközi konyha széles ételválasztékát kínáló étterem, drinkbár, pinceborozó és kerthelyiség, családi, esküvői, illetve céges rendezvények, divat- és termékbemutatóknak kiváló adottságokat kínáló különtermek, szauna, kondicionáló terem, zárt parkoló. Háziállatot hozhatsz. 






Elhelyezés:
2 ágyas (+1 gyermek pótággyal bővíthető) fürdőszobás, tévével, telefonnal, a szobák egy részében minibárral felszerelt szobákban.


Étkezés:
svédasztalos reggeli (menüválasztásos főétkezés: kb. 2.400 Ft/fő /alkalom).


Gyermekkedvezmény: 3 éves korig gratis!


Nászutas ajánlat:
6 éj reggelivel, 1 alkalommal gyertyafényes, pezsgős vacsorával:
73.000 Ft/házaspár


Hétközbeni félpanziós ajánlatok:

Vasárnap-péntek között (kivétel ünnepnapok)
2 ágyas szobában félpanzióval 3 éj 21.000 Ft/fő
4 éj 27.500 Ft/fő
5 éj 34.500 Ft/fő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top