Egyéb

A legviccesebb

Hozzávalók egy személyre: egy db tó vagy folyó, ínyenceknek tenger, elfoglalt háziasszonyoknak instant medence + egy db test (a komplex élmény kedvéért lehetõleg sajátunk) + fürdõruha, úszósapka, úszószemüveg ízlés szerint.

Elkészítés:





Előkészületek:
Testünket ősztől tavasz végéig stressznek tesszük ki, kifárasztjuk, hullasápadtra aszaljuk munkahelyünkön. Fogjuk a vizet és magas hőmérsékleten egész tavasszal melegítjük, majd rekreációs környezetbe helyezzük, körülvéve fákkal (pl. pálmafákkal), homokkal, vattacukrossal, lacipecsenyéssel, halsütővel, más ínycsiklandó körítéssel.





Csupaszítsuk le testünket, csak annyi ruhát hagyjunk rajta, amennyit a szemérem megkövetel. Hevítsük olyan melegre, hogy a bőr enyhén megpiruljon. Fontos, hogy bár roppant hívogatóak a bódék, csábítóan lengedez a gyros és a csapolt sör illata, a tölteléket még ne helyezzük a testbe, vagy legalábbis, ne vigyük túlzásba.

Ha a test mindkét oldalon enyhén átsült, hozzákezdhetünk az úszás közvetlen előkészítéséhez. Vigyázzunk, oda ne kapjon, mert az jelentősen rontja a későbbi összhatást.





Mossuk le testünket zuhany alatt bő hideg vízzel, vagy zuhany hiányában a kezünkkel nedvesítsük be az egész bőrfelületet, míg hozzá nem szokik a víz hőmérsékletéhez. Figyelem, a hirtelen bemerítés azzal járhat, hogy a test megkeményedik, kihűl, teljesen kárba vész. A beugrás ezen kívül azzal is járhat, hogy a testben helyenként eltörnek csontok, amely jelentősen megnehezíti a későbbi úszást. Ha kellően átnedvesítettük testünket, fektessük vízszintesen a folyadék felszínére, majd lassú, esetleg későbbiekben gyorsabb karmozdulatokkal kavargassuk azt.





A gerinc menti húsok ízléses megkeményítése érdekében a víz színén hasmánt és háton is mozgassuk át testünket, a vizet karjainkkal többféle módon is kavarjuk! Ezáltal nem csak azt érjük el, hogy közben nem unjuk halálra magunkat, de a későbbi tálalás során testünk tartása jobban harmonizál a csábító körítéssel.

Az így elkészült úszást mindenkinek ajánlom napszaktól függetlenül.

Tipp:
Az élvezeti hatás fokozható, ha több személyre készítjük.

Tálalás:
Az így elkészített barnára sült sovány testet könnyed világos ruhában tálaljuk, koktéllal, vagy lágy borral. Ha nagyon jól sikerült remekművünk, anyakönyvvezető segítségével házastársat is adhatunk hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top