nlc.hu
Egyéb
Ágnes és Zoltán

Ágnes és Zoltán
















Ágnes Zoltán
SMS szám: 06-30-010204  












































Hány éves vagy?


29


29


Milyen jegybe tartozol?


 nyilas


szűz


Mivel foglalkozol? 


 projekt menedzser


vállalati ügyfél-kapcsolattartó


Merre laksz? 


 Székesfehérvár


Székesfehérvár


Mivel töltöd a szabadidődet?


Bármilyen sporttevékenység, amit most már együtt űzhetünk. Vettünk pl. görkorikat meg békalábat búvárszemcsivel, de az is szuper, ha a konditerembe megyünk le, ahol minden kezdődött. Imádok főzni, és Zoltán egy olyan pasi, aki szintén imád és tud is! Olyan természetesen jön neki, valahogyan ösztönösen fűszerez és válogat össze alapanyagokat. Ezenkívül rajzolgatni szeretek lakásbelsőket, házakat tervezgetni, álmodozni.


Eredeti szakmám testnevelő tanár, ezért is kedvenc időtöltésem a sport, főként a kosárlabdázás, a vizisíelés. Szívesen olvasok fantasy regényeket. Imádok főzni Ágnesnek, gyengénk az olasz konyha és a fűszeres, csípős ételek.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Jó két és fél évvel ezelőtt találkoztunk először a konditeremben. Eszméletlen érzés volt a szemeibe nézni. Ijesztően vonzott magához, pedig akkor mással éltem együtt. Barátok lettünk. (Pontosabban ezt bizonygattam kifelé és befelé.) Rövid idő után már nem csak a teremben és nem csak barátok társaságában találkoztunk. Voltunk vacsorázni, moziztunk, szaunáztunk és csavarogtunk a városban. Mindig jókedvünk volt, tetszett, ahogyan gondolkodik, magyaráz, gesztikulál és óv engem hirtelen természetem miatt. Szakiítottam előző kapcsolatommal, de cáfoltam még ekkor is, hogy miatta. Aztán elmentünk Pestre koncertre. Megcsókolt. Még egy hónapig tartottam magam. 2001 októbere óta járunk, 2002 augusztusában költöztünk össze és a nyár végén lesz az esküvőnk. Már nem tagadom érzéseimet. 🙂


A konditeremben megpillantottam egy fanatikusan edző csodaszép lányt. Ellentétben velem komolyan vette a konditermi edzést. Attól tartok, a TF-s fizikumom megkopott, mert nem figyelt fel rám a lány. Azonban pár nappal később néhány korsó sör után összeszedtem a bátorságomat, és megszólítottam…azt hiszem. Csak egy nyúlfarknyit beszélgettünk, de mélyebb benyomást tehettem rá, mint gondoltam, mert a következő találkozásunkkor vadul integetett nekem, én pedig zavaromban forgolódtam, hogy kit láthatott meg. Beleszerettem. Küzdelmes fél év után már együtt is jártunk.


Mit szeretsz benne leginkább?


Szeretem, hogy türelmes és gondoskodó velem, és hogy engem is tanít türelmesnek lenni. Nagyon bírom a humorát, amivel feldobja a társaságot, s a hétköznapokat. Csodálom ahogy kezeli az embereket. Jól kiegészíti realizmusával az én álmodozó természetemet. Tudom, hogy soha sem lesz leküzdhetetlen akadály az életünkben, és mindig ugyan ilyen biztonságban tudhatom magam mellette.


Szeretem játékosságát. Imádom, ahogy mosolyog és nevet, ezért amikor csak tudom nevettetem. Imádom, amikor hozzámbújik és ahogy rámnéz.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál? 


Legemlékezetesebb ajándék az ő szerelme. Tudom hogy nem múlik el soha, az idő nem fog rajta. Mindig érzem, mindig velem van, melegít, mint egy puha kabát, körbefon, mint a lánc a nyakamon, amit tőle kaptam. Nem veszem le, mióta bekapcsolta rajtam, és büszkén viselem.


Legemlékezetesebb, amikor ugyan olyan fából készült cicát választottunk egymásnak első Karácsonyunkra egymástól függetlenül. Ez nagyon kedves volt.


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top