nlc.hu
Egyéb
Ami és Jani

Ami és Jani
















Ami Jani
SMS szám: 06-30-010204  












































Hány éves vagy?


25


28


Milyen jegybe tartozol?


 kos


vízöntő


Mivel foglalkozol? 


 asszisztens


programozó


Merre laksz? 


 Budapest


Budapest


Mivel töltöd a szabadidődet?


A párom oldalán gyűjtögetni az élményeket. Ezen kívül szívesen készítek dolgokat saját kezűleg: képkeret, könyvborító, esküvői meghívók :-). Kerékpártúrázni is szeretek nyaranta kettesben, ha más nem csatlakozik. Ő egyébként valahogy jobban bírja, és még marad energiája önteni a lelket is belém.


A kedvesemmel tölteni az időt, bármi is legyen a program (lustálkodás, zenehallgatás, filmnézés, bicajozás). Ha csak egymagam vagyok, akkor számítástechnikai újságok, weblapok olvasása és a PC-s játékok a “kedvenceim”. Kondizni is megyek rendszeresen, de csak azért, hogy a páromnak is legyen egy kis szabadideje :-).


Hogyan ismerkedtetek meg?


Baráti teketalálkozón ismerkedtünk meg, majd kellett még 1-2 év mire rájöttünk, hogy nekünk egymás mellett a helyünk (immáron 4 éve vagyunk együtt jóban-rosszban :-)).


Egy “kiscsoportos” tekézésen mutattak be egymásnak először, de még több mint 2 évig nem gondolkodtunk közös jövőn, pedig rendszeresen összejártunk néhány ismerősünkkel. Aztán egyszercsak megmozdult bennünk valami (talán a kisördög :-)) és kettesben is egyre többet találkoztunk. Amikor kaptam kulcsot a bejárati rácsukhoz (és a szívéhez) már tudtuk, hogy együtt kell tovább lépnünk!


Mit szeretsz benne leginkább?


A humorát, hogy végtelenül kedves és türelmes. Ugyanúgy ragaszkodik hozzám, mint én Ő hozzá!


Kedves és segítőkész mindenkivel, nagyon fejlett humorérzéke van, szereti a tréfákat. Remek kézügyessége, jó szervező készsége van. A legfontosabb viszont, hogy nemcsak elvisel, hanem szeret.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál? 


Egy karácsonyi kedvesség, amit saját kezűleg csomagolt gúlaformába, mely még egyéb kiegészítőkkel kis karácsonyfának is alkalmas.


Egy időben gyakran emlegettem, hogy a játékok végett kellene 3D kártya a gépembe. Karácsonykor sok egyéb mellett kaptam tőle egy 3 dimenziós képeslapot, amire rá volt írva “3D Card”!


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!















Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top