nlc.hu
Egyéb
Böbe és Zotyó

Böbe és Zotyó

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>
















Böbe Zotyó
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


29


29


Milyen jegybe tartozol?


halak

halak

Mivel foglalkozol? 


orvos

 fejlesztő mérnök

Merre laksz? 


 Nagykálló

 Debrecen

Mivel töltöd a szabadidődet? 


Megpróbálom felsorolni. Először is szeretek sportolni, elsősorban futni és aerobikozni. Szeretem a baráti körben eltöltött vacsorázós-beszélgetős-borozgatós estéket. Szinte minden érdekel, ami kreativitással kapcsolatos. Ezen belül mostanában elkezdtem tanulni főzni (mint tudjuk a gyomrukon keresztül lehet a férfiakat megfogni). Kezdeti próbálkozásaim eredményeként szépen karcsúsodott a családom, de most már örömmel jelenthetem, hogy kerekednek. Érdekel a lakberendezés: leendő házunk belsejét tervezgetem. Szeretem a kézügyességet igénylő dolgokat: most például sajátkezűleg készítem a meghívókat az esküvőnkre.


Elég széles az érdeklődési köröm, csak sajnos idő és pénz hiányában nem lehet mindennel foglalkozni. Ilyen a természetjárás, túrázás, történelem (régi magyar várak), régészet. Szakmámból adódóan szeretek kertészkedni, figyelni az élővilág minden rezdülését. Az esküvönk után szeretnénk építkezni. A tervezésben aktívan részt veszek (szakképzett tervezőmérnök készíti), a kertet sajátmagam fogom megtervezni és létrehozni. Szeretek sportolni (futni, focizni, síelni, kerékpározni). Szeretek olvasni, zenét hallgatni. A legjobban szeretem, ha a párom babusgat és én tudok neki kedveskedni.


Hogyan ismerkedtetek meg?


A dolog úgy kezdődött, hogy még nem is láttam őt, a nevét sem tudtam, abban viszont biztos voltam, hogy látni se akarom. Ugyanis a kedvenc unokatestvérem meghívott a sárgulási báljára. Előtte az ő édesanyja (nekem keresztanyám) izgatottan közölte, hogy szereztek nekem egy jó fickót, őt is meghívták a bálra. Méregbe gurultam, hogy mit képzelnek, nekem ilyen ócska, átlátszó, külső segítséggel történő pasifogó trükkre nincs szükségem, ezért elhatároztam, hogy az “illetővel” szóba se fogok állni. A bálban aztán kezdetben tartottam magam az elhatározásomhoz. Mikor 10-15 fős kis társaságunk leült, én a legtávolabb ültem le tőle. Aztán némi változás történt a tervezetthez képet, ugyanis fél óra múlva már egymás mellett ültünk és onnantól egész este együtt voltunk. Annyit azért még hozzátennék, hogy én a helyemen maradtam, ő ült mellém. 


Az úgy volt, hogy az egyik barátom meghívott a barátnője sárgulási báljába. Azt mondta, lesz majd facér lány is a társaságban. Amikor belépett a szobába Ő, akkor rögtön megtetszett. De az elején még nagyon hidegen viselkedett. A bálban az asztal legtávolabbi végébe ült le. Észre sem vett. De egy idő múlva hogy, hogy nem, mellé keveredtem, és onnantól fogva egész este beszélgettünk és táncoltunk.


Mit szeretsz benne leginkább?


Azt, hogy okos, széles érdeklődési körű, tájékozott, mindenről önálló véleménye van, határozott, magabiztos, szóval olyan, aki mellett biztonságban érezhetem magam. Fel lehet rá nézni nemcsak ilyen értelemben, hanem fizikailag is (190 cm magas). Néha kicsit makacs, de még ezt is szeretem benne, mert ez feloldható egy kis női praktikával.


A toleranciáját, a megértését, azt hogy nem hisztizik, raplizik annyit, mint más nők. Ettől eltekintve tipikus nő, ami szintén szeretetre méltó erénye. A legaranyosabb, hogy határozott, konkrét elképzelése van a további életéről és ebben én is szerepet kapok.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


A jegygyűrűm. Egy nyári este, Horvátországban, a tengerparton, térdenállva kérte meg a kezem. (Fényképes bizonyítékom is van róla).


Egyszer elutaztam hosszabb időre, és csak este vettem észre a táskámban, hogy benne van egy kis csomag elemózsiával tele, és egy kis kártya, rajta a következő üzenet: ” Egy kis útravaló, hogy ne éhezzél meg, és gondolj rám”.


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!













Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top