nlc.hu
Egyéb
Dzsu és Gery

Dzsu és Gery
















Dzsu Gery
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


32


23


Milyen jegybe tartozol?


kos

vízöntő

Mivel foglalkozol? 


 közgazdász

informatikus

Merre laksz? 


 Pécel

Pécel

Mivel töltöd a szabadidődet?


A legkedvesebb elfoglaltságom mostanában a jövendőbeli közös két szobánk(!) rendezgetése, “belakása” – a barátaink által is – invitálva mindenkit “csakúgy”-, és buliba is. Egyébként mindenféle sport-, időtöltés-, papírmunka-, olvasás-, borozás, amit szabadlevegőn (pl. tóparton, erdőben, utcán, park padján, West-End Tetőkertben, a teraszunkon, a pingpongasztalunkon, a barátaink kertjében…) művelni lehet… pl. kerékpározás, görkorizás, kosarazás, labdázás, napozás, étkezés, elmélkedés, padon beszélgetés, viráglocsolás, stb…


Számítógép és zene együtt, kertészkedéssel, pingpongozással, sörözéssel keverve.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Egy kommunikációs tréningen a két utolsó későnjövő a két utolsó egymás mellett lévő székre került… Két napra indult a közös ülés, eladdig szokatlan kommunikációs egyetértésben, aztán továbbkommunikáltuk…


A tréningen maga mellé ültetett – igaz, már csak ott volt üres szék, aztán úgy tűnt, teljesen szórakoztató, és kedves látványú nő – mégha nem is rám várt egész életében.., de aztán tettem róla, hogy a második nap végén ne menjen haza csók nélkül.


Mit szeretsz benne leginkább?


Amilyen hóbortos egyéniség, ugyanannyira elszánt és aktív a fontos dolgokban, és ugyanannyira úriember a kapcsolataiban. Szórakoztató, és komoly ember, így együtt nehéz eset, de nagyon jó érzés Őt szeretni!!!


Azt az elképesztően sportmán fajtáját, a gyönyörű szemét, a hattyú nyakát, a gyönyörű hasát – mégha gömbölyödik is -, a sütijeit, a fárasztó humorát, meg az eszét. (Csak ne osztogatná mindig, mert “félek”, hogy elfogy…)


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Amikor először mentem el Hozzá, a szoba közepén a zongoraszéken várt egy csokor piros rózsa, és egy “Velcome Darling” tacepaó kézzel írva, piros filccel, A4-es lapon, piros szívekkel és smile arcokkal. A tacepaó legfőbb érdeme a végtelen kedvessége, egyszerű bája, amit nemcsak látok, de azóta is érzek. Mindkét ajándék – és azóta minden szál virág! – megvan azóta is, a tacepaó képkeretbe készül…


A kapcsolatunk “közepén” két kérdésemre adott válasza – fél évvel megismerkedésünk után, de a leánykérés előtt tavaly októberben – kérdeztem, hogy lehetne-e majd az első gyermekünk lány, és tetszene-e neki a Tamara név, Ö két egyszerű választ adott: “Persze”. És idén év végére még teljesíti is!!!!


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


    Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz! 


 













 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top