nlc.hu
Egyéb
Emocke és DaN

Emocke és DaN
















Emocke DaN
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


26


24


Milyen jegybe tartozol?


vízöntő

 ikrek

Mivel foglalkozol? 


 tanuló

 tanuló/vállalkozó

Merre laksz? 


 Budapest

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet?


internetezés, olvasás (nagyrészt angolul), tanítás (angol nyelv), zenehallgatás, nagy séták a természetben, biciklizés, éneklés, kapcsolattartás másokkal (nem feltétlenül telefonon), stb.


Programozás, inernetezés, olvasás, zenehallgatás, fényképezés, séta a természetben, biciklizés


Hogyan ismerkedtetek meg?


Mindketten kollégisták voltunk. Egy nagy szakításom után nagyon jó barátok lettünk, és, mivel egy helyen laktunk és sokat találkoztunk, ez a barátság szerelemmé szövődött. Azóta együtt vagyunk és boldogan élünk.


Mindketten ugyanabban a kollégiumban laktunk közel két éven keresztül, itt ismertük meg egymást. Egyre több időt töltöttünk együtt, és nagyon jó barátok lettünk, ami egy idő után szerelemmé vált. Azóta szeretjük egymást nagyon, boldogok vagyunk, és az év közepére tervezzük a házasságunkat.


Mit szeretsz benne leginkább?


hűséges; türelmes; nagyon szeret engem; családcentrikus; minden figyelmét rám fordítja; lesi minden kívánságomat; segítőkész; mindent meg lehet beszélni vele; gyengéd; kész mindent megtenni azért,aki fontos számára


Szeret engem nagyon, hűséges, segítőkész, mindent megtesz azért, akit szeret, mindent meg lehet vele beszélni, családcentrikus.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


A jegygyűrűm. Egyik nap, 2002 szeptemberében felhívott és közölte, hogy aznap valószínűleg később fog hazajönni, mert megbeszélése van a munkahelyén. Én éppen egyetemen voltam, és nem sejtettem semmit, hiszen máskor is történt ilyesmi. Azt azonban álmomban sem gondoltam volna, hogy ő közben levonatozik Veszprémbe a szüleihez,akikkel már meg is beszélte, hogy mivel fog meglepni aznap este. Visszafelé jövet azonban majdnem lekéste a vonatot (1 percen múlott), és azon aggódott, hogyan fogja nekem kimagyarázni, hogy este 8-kor sem ért haza még (hiszen egy megbeszélés nem tart addig). Szerencsére minden megoldódott, és szerzett nekem egy felejthetetlen emléket és eljegyzést!


A legemlékezetesebb ajándék az volt Tőle, hogy igent mondott, mikor megkértem a kezét. Ezt nem kevés szervezkedés és titkolózás előzte meg, nehogy bármit is megsejtsen abból, hogy én munka helyett a gyűrűkért mentem.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














 

 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top