nlc.hu
Egyéb
Kriszti és Peti

Kriszti és Peti
















Kriszti Peti
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


24


26


Milyen jegybe tartozol?


kos

halak

Mivel foglalkozol? 


titkárnő

műszaki ügyintéző

Merre laksz? 


 Ócsa

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet? 


Természetesen minden szabadidőmet a párommal töltöm. Szeretek kirándulni, süteményeket készíteni.


A párommal kettesben lenni…, kincs minden pillanat, melyet együtt töltünk. Amúgy semmi extrém. Szeretek pecázni, imádok kertészkedni, érdekelnek a műszaki dolgok, az autók és a kamionok, melyekbe a munkám során szerettem bele.


Hogyan ismerkedtetek meg?


A Nők lapja cafe társkeresőjén keresztül “találtam” Rá. Neki bemutatkozó oldala volt, amire válaszoltam. 3 heti levelezés után találkoztunk először, ami nagyon jól sikerült. Azóta felhőtlen a kapcsolatunk, boldogok vagyunk mindketten.


Egyszer nagyon unatkoztam…, és kezdtem megelégelni agglegény sorsomat. Ekkor gondoltam, hogy megpróbálom a társkeresés elektronikus formáját. Választásom a Nők lapja cafe-ra esett (úgy gondoltam, hogy azt az oldalt biztosan sok hölgyemény látogatja). A bemutatkozó oldal elkészítése után nem sokkal jött is egy pár levél, melyek közt volt egy lány. De micsoda lány! Ő volt az első, és az egyetlen, akivel rendszeresen leveleztem, és utána találkoztunk is. Nagyon érdekes volt az első randi, és remekül sikerült. Kapcsolatunk azóta is virágzik.


Mit szeretsz benne leginkább?


 Ez olyan dolog, amit pontosan nem tudok meghatározni, azért, mert úgy szeretem, ahogy van. Egész lényébe szerettem bele, olyan férfi, amilyenre vágytam. Igazi lovag! Szeretem a mosolyát, a szívből jövő, kedves és szeretettelteli szavait, a gyengédségét és figyelmességét, megértő és nagyon hűséges.


Egyszerűen mindent szeretek benne! Már a levelezésünk alatt beleszerettem, és a találkozás után ez még jobban fokozódott. Szeretem a kedvességét, a gyengédségét, a nőiességét és mindazt a mérhetetlen szeretetet, amelyet felém sugároz, és melyet ezer örömmel viszonzok. Szeretem testileg-lelkileg, tetőtől-talpig és nem tudok, nem is akarok választani.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Számomra a legnagyobb ajándék Ő maga. Sok ajándékot kaptam tőle. Az eljegyzési beszéde és maga az eljegyzés a legemlékezetesebb, mert örömömben és boldogságomban végigsírtam a leánykérést. Ezután is meglepetésben volt részem, a kísérőgyűrűm az eljegyzési tortán volt, amiről előzőleg semmit sem tudtam. Az egyik legszebb és legboldogabb napot éltem át pár hónappal ezelőtt.


Az, hogy belépett az életembe! De talán emeljünk ki két napot. Az egyik, amikor először találkoztunk, amikor személyesen is megismertem azt a lányt, akibe már szerelmes voltam. A másik az eljegyzésünk napja volt. Akkor hihetetlen boldog voltam, de talán az is lehet, hogy álom volt?! Nem hiszem! Ezek a dolgok többet érnek bármely kézzel fogható ajándéknál, mert sosem fogom elfelejteni őket, és mindig megtelik a szívem boldogsággal, ha visszagondolok rájuk. Amúgy számomra Ő maga a legszebb ajándék, melyet a sorstól kaphattam.


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 




 


Kattints a képre a nagyméretű változatokhoz!














 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top