nlc.hu
Egyéb
Móni és Gyula

Móni és Gyula
















Móni Gyula
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


28


32


Milyen jegybe tartozol?


szűz

bak

Mivel foglalkozol? 


 építészmérnök

 vámigazgatási tiszt

Merre laksz? 


 Gödöllő

 Maglód

Mivel töltöd a szabadidődet?


Hobbim a fitnesz és a természetjárás, viszont – elfoglaltságom miatt – a lépcsőzőgépen mászom meg a Mount Everestet.


Gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy repülőt vezethetek. Így az össze-vissza ragasztott modellek és összekent ruhák az anyai neheztelésekkel együtt a múlt homályába vesztek.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Egy áltlagos reggel volt. Munkahely, tervezőasztal, számítógép. A főnök ebédelni ment. Szendvics, számítógép, internet. Fogy a szendvics. Mi lenne ha…? Társkereső. Kat-kat-kat. Ez érdekes… Gyors válasz. 4 nappal később. Válaszolt!!! Levelek oda-vissza. Később telefonok. 3 héttel később. A várva várt találkozás…


A barátok tréfája által kerültem az internetre. S úgy jártam mint a korabeli felfedezők, akik váratlanul bukkannak a legnagyobb kincsre.


Mit szeretsz benne leginkább?


Döntéseit és életfelfogását tekintve felelősségteljes, komoly férfi. Ugyanakkor legjellemzőbb tulajdonsága a természetes optimizmus és humor, mellyel az élet bármely helyzetén átsegít. Biztonságot nyújt, de mégis érzékeny, akár egy kisfiú.


Minden helyzetben érett nőként viselkedik. A közös problémáinkat is talpraesetten oldja meg. Vonzó külseje, kedvessége és családszeretete együtt jelentik számomra a jövőt.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Egyértelműen az eljegyzésünk volt a legemlékezetesebb ajándék. A kislányok legszebb álmát váltotta valóra. Lovon jött, hercegnek öltözve és versbe foglalva szavait, hogy legyek a felesége. A körülöttem állók többszöri felszólítására tértem csak magamhoz, és mentem oda hozzá, hogy az újjamra húzhassa a gyűrűt.


Kapcsolatunk elején történt. Éjszakába nyúlóan túlóráztunk a kollégákkal. Estefelé felhívtam, hogy elköszönjek tőle, és jó éjszakát kívánjak. Tudta, hogy ez azt jelenti, reggelig maradunk az ügyeletes csapattal. Egy óra múlva autó fékezett a hivatal előtt. Szóltak, hogy engem keresnek. S mikor lementem láttam, hogy a kedvesem pizzákat és üdítőket hozott nekem és az egész csapatnak. Percekig szólni sem tudtam a meglepetéstől.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!


  













 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top