nlc.hu
Egyéb
Viki és Laci

Viki és Laci
















Viki Laci
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


25


26


Milyen jegybe tartozol?


skorpió

 mérleg

Mivel foglalkozol? 


 titkárnő

informatikus

Merre laksz? 


 Budapest

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet?


Nincs igazán ilyen. Mindent szeretek kipróbálni. Általában azokhoz a dolgokhoz van kedvem, amit közösen tudunk csinálni a párommal.


Ahogy időm engedi, járok kondizni és boxolni. Néha, ha kedvünk van, elmegyünk futni a Cicával.


Hogyan ismerkedtetek meg?


3 évvel ezelőtt egy szombat este elhívott a barátnőm bulizni Siófokra. Azelőtt ismert meg egy társaságot (Karcsit és a barátait), akik mindig odajártak szórakozni. Hát lementem velük. Táncoltunk, és megjelent a Karcsi egy fiúval. Szőke, kék szemű volt. Jól nézett ki. Először Ő nem is tudta, hogy én is velük vagyok. Miután odaszóltam valamiért a Karcsinak, megbökte, hogy mutasson be neki. Meg is történt. Onnantól le se tudtam rázni. (Mondjuk nem is akartam!) A barátnőm mondogatta egyfolytában, hogy küld már el, küld már el! De nekem nagyon tetszett!!! Olyan aranyos volt, ahogy táncolt nekem, egyfolytában mosolygott, és le se vette rólam a szemét. Állandan fújta a nyakamat, mert látta, hogy nagyon melegem van. Egyszer csak megszólalt, és onnantól folyamatosan azt mondogatta, hogy: Gyönyörű vagy, egy Istennő! Természetesen, mint ilyen esetekben mindig, hamar elment az idő. Egyszer csak megjelent kabátban, és azt mondta, hogy adjam meg a számomat, mert Ők már mennek, és fel szeretne hívni, hogy találkozzunk! Én csak mosolyogtam, és azt mondtam, neki, hogy majd meglátom. Majd a Karcsinak megadom a számom, és tőle kérje el. Nem tetszett neki a válasz. Azt mondta, hogy: Persze! Én csak mosolyogtam szépen, és mondtam neki, hogy: Tényleg! Nem akartam megadni neki elsőre. Ha tényleg szeretne tőlem valamit, akkor érdeklődik irántam a Karcsinál. Elment. Onnantól nem éreztem jól magam. Hiányzott a mosolygós pofija! Hazamentünk. Alig bírtam aludni. Végül jó volt lehunyni a szemem, mert akkor Őt láttam. Alig vártam a másnap reggelt, hogy felhívjam a Karcsit és mondjam neki, hogy ha az a fiú érdeklődik irántam, adja meg neki nyugodtan a számom. Innentől csak vártam. Nem kellett sokáig várni. Még aznap este fekhívott. 3 órán keresztül csak beszélgettünk telefonon. Nagyon jó volt. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Már az első randink hibátlan volt. Mindenről eltudtunk beszélgetni. Más volt, mint a többi! Már akkor éreztem, hogy nagyon boldog vagyok, és Ő az, aki nekem kell! Kb. fél év múlva összeköltöztünk, és azóta is nagyon szerelmesek vagyunk egymásba. Május 31-én lesz az esküvőnk, és már útban van a bébink is. Ha fiú lesz remélem az Apjára fog hasonlítani, és akkor lesz még egy nagyon boldog nő a Földön.


Egy szombat este lementünk a barátaimmal Siófokra bulizni. Sok ismerősünk jár oda. Lent volt Karcsi is, aki bemutatott Neki! Nagyon szép volt! És ahogy táncolt! Egy igazi angyal. Egész este Neki táncoltam, és a nyakát fújtam, mert melege volt. Mi hamarabb hazamentünk, mint Ők. Először nem adta meg a számát. Azt mondta, hogy majd a Karcsinak megadja, és tőle kérjem el. Nem hittem neki. Azt hittem, elveszítem már az elején. Alig vártam a reggelt, és hívtam a Karcsit. Este hívtam végül föl. Órákat beszélgettünk. Nagyon tetszett a stílusa! Másnap találkoztunk, szebb volt, mint sötétben! Alig vártam az alkalmat, hogy megcsókolhassam. Nagyon finom volt. Május végén lesz az esküvőnk. Nagyon jól megvagyunk, és megértjük egymást! Imádom minden porcikáját! 


Mit szeretsz benne leginkább?


Mindent imádok benne! Úgy ahogy van tökéletes!


Ez nem publikus. Röviden: az egész testét!


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Egy bőrkabát. Második karácsonyunk volt, mikor nem álltunk jól anyagilag. Tudta, hogy nagyon szeretnék egy hosszú bőrkabátot. Megbeszéltük, hogy most nincs rá keret, de majd jövőre megvesszük. Eljött a Szent este, az ajándékozás. Mindketten nagyon vártuk már, hogy mit fog szólni a másik a meglepetéséhez. Átadtuk egymásnak az ajándékokat, és egy nagy csomag maradt a fa alatt. Nem tudtuk mi az. Drágám azt, mondta, hogy nézzem csak meg, mert az még lehet, hogy az enyém. Felemeltem, és nagyon nehéz volt. Még csak sejtésem sem volt, hogy mi lehet. Kibontottam, és szóhoz sem jutottam. A lélegzetem elállt, és potyogtam a könnyeim. Olyan kis hülye, hisz megbeszéltük, hogy most nem! De azt mondta, hogy: Tudom mennyire szeretted volna! Nagyon szeretlek!


Számomra Ő maga volt a legemlékezetesebb ajándék! Tárgyakban gondolkozva, pedig egy órát kaptam tőle, amit tudta, hogy nagyon szeretnék, csak nem volt olcsó, így nem is vártam, hogy megkapom. De mint annyiszor, akkor is meglepetést szerzett, mikor azt kaptam 25. születésnapomra.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


   Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!


 













 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top