nlc.hu
Egyéb
Angyalka és Mogyi

Angyalka és Mogyi

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>
















Angyalka Mogyi
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC ANMO (szóközzel!)












































Hány éves vagy?


21


27


Milyen jegybe tartozol?


 bak


vízöntő


Mivel foglalkozol? 


 recepciós, titkárnő


anyagbeszerző sofőr


Merre laksz? 


 Tokod


Budakeszi


Mivel töltöd a szabadidődet?


lovaglás, kerékpározás, aerobik, kirándulni a párommal


A párommal kirándulni, táncolni, futni. Küzdősportok, makettezés.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Az első munkehelyemre izgatottan utaztam fel hajnalban Budapestre. Nagyon izgultam! változatosabb élet, szórakozás miatt jöttem a fővárosba. A munkehelyre a sok jelölt közül engem választottak. Rengeteg fiú dolgozott ott, és nekem akkor nem volt senkim. Talán ez miatt idegesebb voltam. Nagyon korán értem be, még nem volt ott senki. Álldogáltam a bejáratnál, és vártam. Kicsit később egy fehér teherautóval betolat egy fiatal, szőke férfi, rámmosolyog, köszön; én pedig szétolvadtam a kövön a váratlan kedvességétől, mosolyától és a világító zöld szemétől. Lassan jöttek a többiek is; elfoglaltam a helyem, de senki nem foglalkozott velem. Ekkor, odajött hozzám a szőke herceg, aki fehér “lovon” érkezett, bemutatkozott és megkérdezte: “Körbevezetett már valaki?” Szólni alig bírtam. A kedvessége, pillantása, illata teljesen levett a lábamról! A mai napig nem tértem magamhoz 🙂 A későbbiekben próbáltam betartani a “házinyúlra nem lövünk” dolgot, de minnél jobban megismertem, annál jobban elvette az eszem! (Az illata annyira megfogott, hogy mikor elment a recepció előtt, becsuktam minden ajtót, ablakot, hogy sokáig érezhessem), sokat sms-eztünk, mivel álandóan úton volt; de hamar rájöttünk, hogy azonos az érdeklődési körünk, így mindig volt miről beszélgetni! Kezdett a valóságban is valóra válni, akit/amit kicsi korom óta kerestem: a nagy Ő! 1 hónap ismerkedés után, felköltöztem albérletbe Pestre; ő költöztetett fel, elhalászva a lehetőséget egy másik, szintén pályázó, kedves kolléga elől. 🙂 Elhívott moziba, a többi jött magától! Szerelem volt első látásra, amit csak fokozatosan mertem bevallani magamnak. Megtaláltam azt akit idáig kerestem, az élet összehozott vele az “első kanyarban”! Teljesült az álmom!


2001. július 30-án történt. Épp egy kapcsolat végén voltam, eléggé letörve, szomorúan. Mivel anyagbeszerző sofőr vagyok, kisteherautón elég sokat vagyok úton. Egy számítástechnikai cégnél dolgoztam. Reggel, amikor befelé tartottam a teherautóval, már láttam, hogy ott toporog valaki a telephelyen. Az első napja volt, és előbb ott volt, jóval a munkaidő kezdése előtt. Én is. Tolattam befelé, mellé értem, és köszöntem neki az autóból, Ő rámmosolygott, visszaköszönt. Már akkor megfogott az a természetes, kedves mosoly! Nagyon csinos volt! Roppantúl tetszett! Lassan szállingóztak a munkatársak is, őt bevezették a recepcióra, ahol a helye volt. De ezzel a lendülettel ott is hagyták. Ott állt egyedül, magányosan, nem tudta, mi hol van, mik a szokások. Ekkor én odamentem és megkérdeztem, hogy körbevezette-e már valaki?! Ez borzasztó jól esett neki, és boldogan jött velem. Így kölcsönös lett az egyre erősödő szimpátia. Mivel sokat voltam úton, ezért az elején nem tudtunk sokat beszélgetni, viszont sokat sms-eztünk. egyre jobban tetszett, de mivel már egyszer voltam nős, nem mertem túlzottan beleélni magam. De idővel rájöttem, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és remekül megértjük egymást! Csodálatos, szeretetreméltó, őszinte párt találtam magamnak! Nem hittem volna, hogy még egyszer szerelmes leszek. Tévedtem! Mindig őrá vártam, és ezt az idő múltával egyre jobban éreztem. Megismerkedésünk után 1 hónappal, Pestre költöztetése napján, elhívtam moziba. Jókat beszélgettünk, és egymásra találtunk. Azóta sem tudunk egymás nélkül meglenni! 🙂 Vele szertném leélni az életem, és szép családot alapítani közösen!


Mit szeretsz benne leginkább?


Őszinteségét, egyedi humorát. mindent meg lehet vele beszélni. Állandó optimizmusa és jókedve páratlan!


Amit a legjobban szeretek benne, az a belőle áradó életvidámság és a természetes kedvessége! Nagyon megértő és családcentrikus. Jó a humora és okos!


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál? 


A jegygyűrű volt a legnagyobb meglepetés. Nem volt kitűzve az eljegyzési időpont, mivel kevésbé hajlott a házasságkötés felé, az előző házassága miatt. Mivel nagyon szeretjük egymást és régóta együtt élünk, egy gyűrűt (legalább) szerettem volna tőle. Idén Valentin napkor nagyon titokzatos volt. Étterembe készültünk, már épp indultunk, amikor elém állt és megkérdezte, hogy lennék-e a menyasszonya, később a felesége?! Nyakába ugorva igent mondtam. Ráadásként elővette a gyűrűket! Ez olyan váratlan meglepetés volt, hogy madarat lehetett volna fogatni velem! A szülők sem tudtak szándékáról, de mindenki boldogan fogadta!


Szülinapomra egy olyan pólót kaptam tőle, amin a kedvenc rajzfilmfigurám /Shrek/ volt rányomtatva. Mivel nagyon egyedi darab, és nem számítottam rá, óriási örömet szerzett vele!


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














 


 


 


 


 


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top