nlc.hu
Egyéb
Beso és Kris

Beso és Kris

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>
















Beso Kris
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC BEKR (szóközzel!) 












































 Hány éves vagy?


37


29


Milyen jegybe tartozol?


szűz

 ikrek

Mivel foglalkozol? 


 államigazgatási alkalmazott

 kiadványszerkesztő

Merre laksz? 


 Budapest

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet?


Kris (a vőlegényem), minden ami vele kapcsolatos. Imádok túrázni, barangolni kis hazánkban, de ha lehetőség van rá, akkor külföldön is. Téli estéken összemérni „logikai készségemet” és szerencsémet egy-egy társasjáték (scrable, „sesbes” stb.) során a barátokkal. Szóval semmi különleges hobbim nincs, kivéve Krist!


Szeretek a Kedvesemmel – vagy a barátaimmal – kávézókban beszélgetni. Esetleg egy kicsit kiszakadni a városból, és túracipőt húzva meghódítani a kisebb erdők mélyét. Nem túlságosan érdekes a külső szemlélő számára, de szeretek a számítógép előtt ülni, és az Interneten kalandozni. Vagy a fotelba kucorodva egy könyvvel elrepülni a történetek világába. Nem elhanyagolható, hogy kényelmes vagyok. Tehát szívesen nyújtózkodom egy jó kis helyen.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Mi már a XXI. században ismerkedtünk meg, és a „kornak megfelelően” a technika segítségével. Megismerkedésünk előtt a szinglik édes-keserű életét éltem, és kerestem a hercegem. Aztán egy internetes társkereső oldalon talált rám Kris, és egy levél-, majd telefonváltás után megtörtént a személyes találkozás 2001. nyarán, a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A találka helyszínére tartva messziről kiszúrtam, hogy csak ő lehet az, aki reám vár. Az első randi annyira jól sikerült, hogy utána már alig bírtuk elengedni egymás kezét.


Az Interneten találtuk meg egymást két éve, egy társkereső oldalon. Itt nem túl sok időt töltöttem el, mert az első (és az utolsó), akinek írtam, Csilla volt. Miután válaszolt, egyszer beszéltünk telefonon, majd találkoztunk. Az első randi a budapesti Állatkertben volt. Egy lufit vittem ajándékba, de kidurrant útközben Így Fülesnek való ajándékot kapott a kaput őrző elefántok mellett. Körbejártuk a kertet, Ő mesélt a lakásfelújításáról, én pedig a gyerekkori állatkerti élményeimről. Természetesen nagyon tetszett, és hamarosan úgy éreztem, csak Ő kell


Mit szeretsz benne leginkább?


Ami már az internetes társkereső oldalra feltett bemutatkozásánál illetve az első randevúnál is kiderült számomra: az őszinteségét. Az én tapasztalatom szerint nagyon kevés az őszinte, érzéseit felvállaló férfi. Szerencsére nekem jutott belőle.


Legjobban azt szeretem benne, hogy szeret, és ezt mindig ki is mutatja. Nem tereli el a beszélgetést, ha az én gondjaimról esik szó. Szeret rendet tartani maga körül, de ez nem azt jelenti, hogy nekem kell a porszívót vezetnem. Reggel a kávé illatára és csókra ébredek. Ez határozottan jobb, mint a legjobb ébresztőóra.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Az első randevún kapott lufi. Ez egy sárga lufi volt, és a különlegessége az ajándéknak az volt, hogy kaptam is meg nem is. Mert mire a randevúra ért a lufi a nagy melegben kidurrant, de azért a maradékát megkaptam! A másik kedves ajándékot első közös Bálint napunkra kaptam. Rengeteg égő gyertyából kirakott szív alak várt a hálószobánkban.


Arról már esett szó, hogy az állatkertben ismerkedtünk meg. Tavaly, a születésnapomon kimentünk, és átadott egy hivatalos iratot. Ezen, mint örökbefogadó szerepeltem, „gyermekem” pedig egy csacsi! Az első ajándékom Részére egy kidurrant lufi volt, amit a Micimackóban Füles kapott. Aki egy csacsi. Ezúton ajánlom mindenki számára ezt a remek írást.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  Kattints













 


 


 


 


 


 







Kattints a képre nagyméretű változatokhoz!














 


 


 


 


 





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top