nlc.hu
Egyéb
Nona és Jim

Nona és Jim

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>











Kérdezz tőlük itt! >>  







Nona Jim
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC NOJI (szóközzel!)  












































 Hány éves vagy?


25


29


Milyen jegybe tartozol?


kos

 skorpió

Mivel foglalkozol? 


 kereskedelmi asszisztens

 főiskolai hallgató

Merre laksz? 


 Veszprém

 Veszprém

Mivel töltöd a szabadidődet?


Mivel a televíziót 1,5 éve kiitattuk az életünkből, ezért több kedvtelésemnek is hódolhatok. A röplabda örök szerelem, hiszen 7 évig versenyszerűen röplabdáztam. A görkori közös kedvenc időtöltésünk; tavasszal alig várom, hogy “kigördüljünk” a Margitszigetre. A teljesítménytúrák lelkes résztvevője lennék, ha nem törném magam állandóan össze :), így még csak egyszer sikerült teljesítenem a Bakony 50-et és az “Öböl-átúszást”. A hidegebb időkben kellemes kikapcsolódást (és kedves meglepetést:)) nyújt az általam készített üvegfestett kép vagy váza. A felsorolásból a hatalmas zene- és táncimádatomat sem hagynám ki (ez majd jól jön a lagzinkon is :)). Érdekel még az ezotéria, a természetgyógyászat. Most végeztünk el egy számmisztika (numerológia) tanfolyamot. Sokat kapott a kapcsolatunk ettől a képzéstől:). Egy fárasztó nap után pedig a kedvencem: egy jó könyv társaságában az ágyba kucorogni egy nagy bögre forró kakaóval 🙂 Persze ez csak akkor a kedvencem, ha a Kedvesem éppen nincs otthon.


No, lássuk, mivel is töltöm eléggé kevéske szabadidőmet. Szeretek – sportolni (a saját szintemen egész jól röplabdázom, görkorizom és ejtőernyőzöm – ha lenne rá lehetőségem a snowboard is a kedvenceim közé tartozna) – a környezetemben lévő kisgyerekeket hülyíteni:); – romantikus órákat, napokat, hétvégeket eltölteni a Kedvesemmel; – olvasni és zenét hallgatni (ez annyira szokványos, hogy nem hagyhattam ki:). Mellesleg igaz is! – jókat főzi, s a végeredményt egy jó fajta bor mellett elkölteni (ez általában sikerül is:)); – érdekel még az ezotéria, legfőképp a számmisztika.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Leginkább egy csillogó tengerszemű, kedves mosolyú fiúra figyeltem fel, (akire nem volt nehéz, hiszen késett:)), de nem is ez tűnt fel először, hanem az a mérhetetlen harmónia és derű, ami belőle áradt. Nehéz volt nem rá figyelni, szikrázott körülötte a levegő.
Tovább>>


Pillantásom egyből egy gyönyörű, barna hajú és szemű lányra esett, aki szintén rajtam felejtette a szemét; a hosszú pillanat után elmentem elfoglalni a szobámat. Miután visszatértem a társaságba, természetesen igyekeztem “A lány” közelébe kerülni.
Tovább>>


Mit szeretsz benne leginkább?


A kedvességét, a gyengédségét; azt hogy bármit meg tudunk beszélni egymással. A sebezhetőségét, a nyitottságát, a határozottságát; azt hogy felnézhetek, és egymás mellett mindketten olyanok lehetünk, amilyenek valójában vagyunk. Szeretem, hogy tudok mellette nő lenni, mert bátorít és sokszor segít az észrevételeivel, támogat az elképzeléseimben. Jó humora van és igazi izgő-mozgó, tevékeny ember.


Külső tulajdonságok: megnyerő mosolya, meleg tekintete, lágy érintése és a bőre illata. Belső tulajdonságok: kedvessége, érzékenysége, érzékisége, nyitottsága, intelligenciája és a humorérzéke.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Kapcsolatunk kezdetekor egy gyönyörűen megmunkált, szív alakú fa-medált kaptam Tőle egy bőrnyakláncra fűzve. Igazi romantikus könyvbe illik az a történet, ahogyan megkaptam! Február volt, és szállingózott a hó. Felmentünk Normafára sétálni. Körbe-körbe minden csupa hófehér, hideg, de mi egymás kezét szorongattuk, és nevettünk. Többször a hóban fekve találtam magam, és erőfeszítéseim, hogy Ő is a “földre kerüljön” nem járt sikerrel. Az Erzsébet kilátó tetejére is felmásztunk és gyönyörködtünk a kilátásban. Ekkor arra kért, hogy csukjam be a szememet. Rosszat sejtettem (már többször megtréfált, így most is valami viccre számítottam). Gyanakodva behunytam a szemem (és behúztam a nyakam, hátha..:)); halk surrogást hallottam, és valami hideget éreztem a nyakam körül. A fülembe súgott, hogy kinyithatom a szemem. Ott álltam, körülöttem egy szívecske a hóban, és egy nyaklánc a nyakamban. Rám nézett, belépett mellém a szívbe, szorítottuk egymást, és sírtam. A hó meg csak hullott…


Ez két darab koncertjegy volt. Tavalyelőtt volt egy koncert, amire nagyon szerettem volna elmenni, de az anyagi lehetőségeink nem engedték meg. Nemsokára megkaptam e koncert két jegyét. Először – a fenti okok miatt – kissé mérges voltam, hogy hogyan vehette meg ezeket, felelőtlenül. Ugyanakkor mélyen, belül nagyon örültem. A koncert közben elérzékenyülve látta, hogy mennyire tetszik az nekem, és hogy mennyire találó ajándékot adott. Amikor ezt észrevettem, megszorítottam a kezét, megcsókoltam, és még egyszer megköszöntem Neki. Azt, hogy honnan szorította ki a koncertjegyekre valót, számomra máig rejtély.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














 


 


 


 


 

















 


 


 


 


 
















 

 


 


 


 


 


 














 


 


 


 


 





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top