nlc.hu
Egyéb
Mitõl fogynak a sztárok?

Mitõl fogynak a sztárok?

A hollywoodi sztárdiéta azért olyan sikeres és népszerû, mert nem kell éhezni, ám a testsúly mégis csökken. A titok nyitja a fehérjék és a szénhidrátok szétválasztásában, a zsírokat égetõ ananászkivonatban, valamint a kúra idejét lerövidítõ Vacu Styler módszerben rejlik.




A sikeres fogyás és a súly tartása a táplálék megfelelő emésztésétől függ. Ez viszont az étkek helyes kombinációján alapul. A megszokott, kiegyenlített étkezést – hús burgonyával, kenyérrel, rizzsel, tésztával – mellőznünk kell, válasszuk szét a szénhidrátokat, a fehérjéket és a gyümölcsöket!

A maxiszénhidrátok – burgonya, rizs, tészta, kenyér – emésztése három órát vesz igénybe, míg a miniszénhidrátoké – zöldsaláták – csak egy-másfél órát.

A feldolgozásért a ptialin enzim felelős, amely a szájban, rágás közben képződik, ám ha nem rágjuk meg eléggé az ételt, vagy a szénhidrátokat édességekkel (méz, lekvár, szirupok), netán fehérjével (tükörtojás, hús, sajtok) fogyasztjuk, kevesebb termelődik belőle, és a mérleg mutatója azonnal a nagyobb számok irányába lendül.

A fehérjék (hús, sajtok, tejtermékek) a legnehezebben emészthető ételek, tovább maradnak a gyomorban, ezért fehérjét csak fehérjével fogyasszunk. A gyümölcsök emészthetők a leggyorsabban, feldolgozásuk legfeljebb fél óráig tart, de semmivel sem kombinálhatjuk őket.






Zsírégető ananász

A karcsúság elérésében és megtartásában az ananász a favorit, amely hidrokloridsavat képez a gyomorban, és azonnal megkezdi a fölösleges zsírok elégetését. Ezen alapszik a Body-Line bromelinenzimet tartalmazó ananásztabletta is, amely a hollywoodi sztárdiéta része.

Egyetlen tabletta, amelyet étkezés után kell elrágcsálni, háromszáz kalóriát éget el. Naponta maximum tíz tabletta szedhető be, közben két liter folyadék elfogyasztása ajánlott. A tabletta megakadályozza a zsírlerakódást, magas C-vitamin tartalma fokozza a szervezet ellenálló képességét.


A fogyókúra lerövidítése





Kevesen tudják, hogy hízáskor az elraktározódott zsír rengeteg méreganyagot, toxint és hormont is tárol. Ezek fogyáskor bekerülnek a szervezet körforgásába, és nemcsak mérgezik a testet, hanem rossz közérzetet is okoznak, ráadásul kiürítésükhöz több napra van szükség. A High-Care Cosmetics fejlesztése, a Vacu Styler megkönnyíti ezeknek a salakanyagoknak a gyors távozását, és mivel a rákkeltő anyagok is zsíroldékonyak, a dohányzás méreganyagai is gyorsan távoznak. Ha valaki befekszik a Vacu Stylerbe, ahol az egész alsó test felületén hat a vákuum és az atmoszférikus normál légnyomás ritmikus fázisa, ezek a méreganyagok gyorsan felszabadulnak, két óra alatt eltávoznak a szervezetből, így jelentősen felgyorsul a fogyás menete.

Aki nem érez magában elég erőt a diéta elkezdésére, az ananásztablettát akkor is elkezdheti szedni, mert az megmozgathatja a régóta beépült zsírokat, és a Vacu Stylerrel felgyorsíthatja a zsírégetést. Vigaszképpen pedig gondoljunk arra, hogy minden, amit most nem ehetünk, később ismét az étlapunkra kerülhet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top