Egyéb

Százezerrel a döntõben

Kíváncsi, várakozással teli arcok töltötték meg azt a szobát ma reggel, ahol az nlc Nász-a-játék döntõjébe jutott párok foglaltak helyet.




Noha mindnyájan szoros versenyben győzedelmeskedtek tegnap, a keddi stressznek már nyoma sem volt rajtuk, helyét viszont felváltotta a kíváncsiság izgalma, hogy mi lesz a következő feladat. Mi kicsit húztuk az időt, hogy feszítsük a húrt, ezzel el is értük, hogy hozzá sem nyúltak az asztalokon púposodó süteményhalomhoz, de hát így viselkedik az ember, ha izgul.








A nevető harmadik: Mercedes és Máté kislánya
Nem tudjuk előre, hogy a játékosok hogy oldják meg a feladatot, hogy egyáltalán képesek lesznek-e legyűrni a kihívás oroszlánjait, de ez legyen az ő gondjuk. Egyben mindenesetre biztosak vagyunk: a feladat nem fog fájni. A teendő tudniillik nettó 100.000 forint készpénz elköltése, nem is akárhogyan. A herkulesi munka lényege, hogy a K&H Bank jóvoltából felajánlott összeget kizárólag jegyajándékra lehet fordítani. (Jaj, de szívesen eltapsolnék én is száz rugót – a szerk.) Vagyis vőlegény és menyasszony most megajándékozhatja egymást százezerért.





Bár sok a pénz, kevés az idő is: huszonnégy óra áll rendelkezésre a feladat kivitelezésére. Vajon kinek az agyából pattan ki érdekesebb ötlet? Nem kell sokat várni, holnap délelőtt minden kiderül. Holnap minden pár, minden játékos felkeresi a szerkesztőséget, és magával hozza az ajándékot (nagyképernyős televíziót vásárlók hátrányban, a színházjegy-pártiak előnyben).
És mi van, ha valaki – gondolni sem merek rá – kutyát vesz: hisz ebet nem szabad behozni az épületbe. Majd elrejti az esőkabátja alatt, holnap úgyis esik.

Szerintetek menni fog? Lehet, hogy ebben a pillanatban is vásárolnak? Vagy valaki épp egy hatalmas bevásárlókocsit tol végig egy üzleten, vagy valamelyik plázában shoppingol…?

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top