Egyéb

Versace él

Az idei legforróbb viselet, melyet elsõsorban biciklivel, segédmotoros-kerékpárral esetleg nyitott Porsche-val rendelkezõ olvasóinknak avagy házi kedvencüknek ajánlott: türkizkék bukósisak.






Kattints a képre!
A tervező – Pista bácsi – figyelembe vette az idei év divatszíneit: türkiz és fehér. A minta finoman alludál a pöttyös túrórudira – Rózsika néni kedvencére -, egyszerre vívva ki így a divatőrültek és az nassok szerelmeseinek hevületét: lásd a lelkes ebet.

Az invenciózus dizájner a luxust kedvelők számára cukorspárga, dzsuvás heveder, és megfeketedett drót segítségével a tankra szerelhető kenőmájas színű kosarat is álmodott. (Hogy csorog a kutya nyála?!)

Az exkluzív divatcucc sajnos nem bőrbarát anyagból készült – 100% pöttyös labda – így alatta beizzadhat viselője, ezért érdemes használat előtt antirespiránsokkal hajat mosni. A poros nagyvárosi élethez viszont kitűnő, hiszen a kalap 100% UV-szűrővel ellátott szemüveget is tartalmaz.







Kattints a képre!
A közeli felvételen jól látszik az a sok szeretet és odafigyelés, gondoskodás, melyet a dizájner a kalapba beletett. A védő szerepet is betöltő modern sisak Los Angeles-i bemutatója a napokban esedékes. Mérget veszek rá, hogy George Clooney ilyenben fogja sétáltatni ocsmány kis dögét.
Ha pedig a kalap idő előtt kimenne a divatból – amit sokéves tapasztalattal rendelkező újságíróként kétlek -, akkor se dobjuk ki, hiszen még mindig ültethetünk bele muskátlit. Lilát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top