Egyéb

Gyereknap a Margitszigeten, popkoncertek három helyszínen

A központi ünnepségek közül ezúttal kettõt ajánlunk: gyerekprogramokat a Margitszigeten és könnyûzenei programokat három helyszínen. A kisebbeknek artista show és zenebohóc, a nagyobbaknak V-TECH és David Yengibarjan Trio.

A 4. Gyerek sziget programjai (augusztus 20, 11: 00 – 18: 00, Margitsziget) olyan alternatívák sokaságát kínálják, amelyekben a „bébi-kategória”, a hiperaktív, mozgást igénylő fiatalok, illetve a csöndesebb, nyugodtabb elfoglaltságot kedvelő gyerekek mindegyike megtalálja a saját szórakozását.





A Margitszigeti Atlétikai Centrumban különböző csapatversenyeken vehetnek részt az érdeklődők. A csapatjátékokon kívül lehetőség nyílik az egyéni sportok gyakorlására, illetve az extrémebb sportok kipróbálására. A mozogni vágyók a számukra eddig ismeretlenebb sportágakat próbálhatnak ki az egész napos edzés során. A színpadi műsor után az érdeklődök a füves területen elsajátíthatják a különböző sportágak alapfogásait. A szervezők a Napozókertbe várnak minden kikapcsolódni vágyót.

Akik már elfáradtak az Atlétikai Centrum sportprogramjai után, azok az arcfestő sátorban vagy a kézműves asztaloknál érdekes tárgyakat készíthetnek, amelyeket később haza is vihetnek.

A bolondos játszótéren a játékok legtöbbje alkalmas arra, hogy a fogyatékkal élő és egészséges gyermekek együtt, vagy önállóan játsszanak. A játékok nyertesei oklevelet és apró ajándéktárgyakat kapnak.

A színpadi programok:

A Napozókert programját 11:00 órakor a mazsorettek bevonulása fúvós zenekari kíséretre nyitja meg.

Jónás Rita gyerekprogramja 11:30 – 12:15

12:15 – 13:00 Fabula Bábszínház gyermekműsora

13:00 – 13:45 TÉKA gyermek-tánccsoport bemutatója
13:45 – 14:15 Másfél Fecó zenebohóc előadása

14:15 – 14:45 Sólyom Tamás előadóművész gyermekműsora

14:45 – 15:15 Mini és Maxi artista show
 
15:15 – 16:00 Trambulin Színház mesejátéka
16:00 – 16:30 Vetélkedő Jónás Ritával

16:30 – 17:00 TÉKA Együttes koncertje
17:00 – 17:50 Táncház





A fiatalok augusztus 20-án, 3 színpadon, 3 stílusban találhatják meg a kedvükre való könnyűzenei programot. Este hét és tizenegy óra között a Batthyányi téren, a Műegyetem rakparton és a Fővám téren elhelyezett színpadokon, különböző stílust képviselő zenekarok programjára szórakozhatnak az érdeklődők.


A könnyűzenei program:

A Batthyány téren az alternatív stílust játszó Freeport, Supernem, valamint a Pál Utcai Fiúk játszik. A Műegyetem rakparton, a populáris muzsika rajongói Varga Zsuzsa és zenekara, Orsi, és végül V-TECH zenéjét élvezhetik. A Fővám téren az etno-jazz kedvelőinek David Yengibarian Trio, Parno Graszt, és Besh-o-Drom zenél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top