Egyéb

Meghalt a vágyam!!!

Íme itt van egy, a sok-sok ilyen történet közül. Hogy milyen megoldások vannak? Ezek itt a Ti ötleteitek.

s.o.s.





Sziasztok! Tíz éve házasságban élek, gyermekeket nevelünk, és egészen eddig boldognak is éreztem magamat/magunkat. Egyszerűen nem tudom mi történt velem, az eddig kiegyensúlyozottnak mondható szexuális életünk egyik napról a másikra összeomlott. Most egyszerűen nem érzek semmi vágyat a férjem iránt, hiába igyekszik/igyekszem, egyszerűen semmit nem jelent együtt lenni vele:-(


Mérges
Tökéletesen megértem bajodat. Pontosan ismerem azt az állapotot, amikor az ember párja nagyon fontos mint társ, de már nem kelt vágyat. Rengeteg ilyen házasság van, hidd el. Rosszul hangzik a dolog, de kalandra van szükséged!


Kicsimadar
Nagyon vigyázz, nehogy aztán jobbat találj, mint a férjed!






piciangyal

Próbáljatok meg kicsit újítani. Sok minden belefér: új, izgalmas helyszínek

(pl. kikocsikázni valami félreeső helyre, és otthon se az ágyban), új fehérnemű, új frizura (ettől te is újnak fogod érezni magadat), új technikák.


romantik1
Egyébként megbeszélitek egymás között a dolgaitokat ezen a téren?


mydma
Nőnek kell éreznünk magunkat!






Apika

A nők, mint a férfiak, első nemi ingereiket maguk fedezik fel. Megérzik azokat az apró, kellemes érzéseket, amit maguk érintésével váltanak ki. Mivel kellemes, ismétlést kíván, így egyre jobban ismeri fel, illetve meg saját testét az ember. A szexualitás alapja, hogy éli át az első élményeket, mennyire tud élni az életében úgy nő, mint férfi ezzel. A sokat emlegetett “erkölcs” sokszor jóvátehetetlen sérüléseket okoz, lelki bajokat kiváltva hosszú évekig, vagy rosszabb esetben örökre.







sunnyx


Véletlenül nem volt valami lelki tényező, ami miatt esetleg csalódtál valamilyen vonatkozásban a férjedben? Az okozhatja ezt a problémát.


Tomtim
Az ember vágyait nagyon befolyásolja a lelki, szellemi állapota (legalábbis nálam nagyon). Nagyon sok problémát még magunk előtt is takargatunk,


Jumper
Egy házasság akkor jó, ha az ágyban minden rendben van, vagyis tökéletes a harmónia. Ha ez elmúlik, akkor akár új partner után is lehet nézni.
Talán mással megint jó lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top