Hozzávalók:
• 500 g felszelt sertéshús
• 3 teáskanál reszelt friss gyömbér
• 3 teáskanál szójaolaj
• 1 teáskanál szójaszósz
• 1 teáskanál borecet
• 250 g zöldborsó
• 1 teáskanál finomra darabolt lime
• ¼ csésze lime-lé
• 2 teáskanál finomra vágott korianderlevél
• 2 és ½ csésze babcsíra
Elkészítése:
Keverd össze a húst a gyömbérrel és az olaj, a szósz és az ecet felével, takard le és hűtsd 10 percig. Forrázd le a zöldborsót, és hagyd állni 2 percig. Szűrd le, és öblítsd át hideg vízzel.
Süsd meg a húsos keveréket, gyors tűzön, amíg megpuhul.
Keverd össze a maradék olajat, szójaszószt és ecetet a lime-mal, levével és a korianderrel.
Tedd egy edénybe az összes elkészült hozzávalót és jól keverd össze.