Egyéb

Karintia

A dél csodákra képes. A nap jókedvre derít. Ezt azonnal érezni fogod, ha meglátogatsz minket Ausztria déli részén. A síüdülés Karintiában tulajdonképpen fürdõzést jelent : napfürdõzést!

Dél, nap, síörömök
Kellemes közérzet kicsiknek és nagyoknak
Téli régiók
Téli ajánlatok
Megközelítés
Hírlevél
Nyereményjáték

Katalógus


 

Dél, nap, síörömök

A tíz karintiai téli régióban az üdülők még tavasszal is számíthatnak a télre, mert a karintiaiak még a legjobb feltételek mellett sem hagyatkoznak a kiszámíthatatlan időjárásra: hóágyuk garantálják szinte minden lejtőn a biztos síörömöket. És közben szinte mindig süt a nap!

További információk: www.karintia.com

A karintiai tél mindenkinek kínál valamit!

… az alpesi sírajongóknak, akik az alpesi vidéket, a széles családi lejtőket és a lankás pályákat kedvelik,
… vagy a családoknak, akik Ausztria első számú családi üdülőterületén a legjobb családi szállodákban élvezik a gyermekközpontú ajánlatokat,
… vagy azoknak, akik szeretik a kényeztetést, akik Karintia egyik wellness intézményében csak kikapcsolódásra vágynak.

Síörömök Karintiában

Hát akkor irány a lejtő.
A karintiai sívidékek között a Nassfeldi Síaréna, Bad Kleinkirchheim és a Turrachi Magasok, Heiligenblut és a Mölltali Gleccser nemzetközileg is híres. De a számos kisebb sívidék sem kevésbé vonzó és változatos mint a “4 nagy”. A „Síörömök Karintiában” remek ajánlat személyenkénti 313,- €-tól, mint ahogy azt már a neve is elárulja, a teljes karintiai síválasztékot garantálja, függetlenül attól, melyik lejtőt választja éppen a vendég. És ami a legjobb az egészben, hogy a vonzó karintiai téli ajánlatok egyikének igénybevétele esetén a top-síbérlet Karintia/Kelet-Tirol már az ajánlat része, ez pedig a karintiai sívidékek generálkulcsa.


 

 

 

 


 
Ahol az örömök a családban maradnak

Sok érv szól a „gyerekbolond“ karintiaiaknál eltöltött nyaralás mellett, egy különösen a családi kassza szemszögéből: A “Tanuljunk meg síelni” ajánlat 867,- €-tól két felnőtt és egy gyermek számára (5 éves korig), fiatal sítalentumoknak segít fantasztikusan olcsón az előrejutásban a “két lécen”.

És ez még nem minden, hiszen a kisebb karintiai sívidékek remek családi örömöket kínálnak:
A Millstätter See Síszafari a síelőt 30 percen belül Bad Kleinkirchheimba vagy a Katschbergre viszi. Ott találkoznak a kis és nagy tehetségek a „Katschi Gyermekvilág“-ban, hogy élvezzék a síhintát, mint a nagyok.
A Lieser-/Maltatalban a sítehetségeket már szó szerint a pelenkából elkezdve támogatják: erről gondoskodik a „Pelenkaűző tábor” már két éves kortól. A Villachi Síhegyek is várják az új vendégeket – a napos Gerlitzen és a határtalan Dreiländereck remek tesztpályákat biztosítanak és Verditzben megéri hócipőbe bújni, hogy a rókák és a nyulak nyomait kövessük.
Dél-Karintiában bármikor összefuthatunk „Petzi“ mesterrel a gyermekvilágból. A Lavanttali Sívidék síiskoláiban a legkisebbek játékosan, örömmel és nagy hóban sajátíthatják el az első lépéseket.
A nagyobbak „Sport és örörmök“ mellett tombolhatják ki magukat a Wörthi-tónál, felfedezhetik a karintiai tél másik oldalát is.

Karintia már régen kivívta az egyes számú családi üdülőhely hírét. A „gyerekbolond“ karintiaiak mindig nyitottak új ötletekre, ha a gyerekek szórakozásáról van szó, melyre a felnőttek is kaphatóak.

Tanuljunk meg síelni!

Családi sláger

Itt jól érezzük magunkat!

Tökéletesen jól érezzük magunkat Karintiában – ez a világ legegyszerűbb dolga: az ember a téli déli nap legbőségesebb nap-, termál- és vízenergiaforrásánál találja magát: így mindenki megtalálja az egyensúlyát. Karintiában rendelkezésre áll a tökéletes wellness-üdülés minden előfeltétele: kedélyes szállók, modern wellness-intézmények, felfrissítő ajánlatok, üdítő természet, barátságos vendéglátók és a legjobb lehetőségek az energiával feltöltődéshez: csiklandozó vizek pezsegnek pl. Bad Kleinkirchheimban, a Villachi Melegfürdőben, Bad Bleibergben, Bad Eisenkappelben és Bad Weissenbachban.

Minden ajánlat lefoglalható megnyerő árakon egész Karintiában!
>>> további információk

Casinoplatz 1
9220 Velden, Austria
Tel.: 0043(0)463/3000
Fax: 0043(0)4274/52100-50

Síörömök Karintiában
Szolgáltatások:
– 7 éjszaka reggelivel
– 6 napra szóló bérlet: “Topskipass Kärnten-Osttirol Gold”
– napsütéscsomag és napsütés-ital

313 Eurotól
* Az ár személyenként a síközpontokon kívül, reggelivel, kétágyas szobában történő elhelyezéssel értendő.
334 Eurotól
* Az ár személyenként a síközpontokon belüli szálláshelyen, reggelivel, kétágyas szobában történő elhelyezéssel értendő.

Részletek

Hétvégeűző csomag
Érvényes: 01.18.-01.22., 01.25.-01.29.,02.29.-03.04.
Szolgáltatások:
– 4 éjszaka reggelivel
– 3 napra szóló bérlet: “Topskipass Kärnten-Osttirol Gold”
– napsütéscsomag és napsütés-ital

239 Eurotól
* Az ár személyenként reggelivel, kétágyas szobában történő elhelyezéssel értendő.

Részletek

Családi sláger
Szolgáltatások:
– 7 éjszaka családi szobában
– 6 napra szóló bérlet: “Topskipass Kärnten-Osttirol Gold”
– 5 napos sí-, illetve hódeszka tanfolyam egy 14 éven aluli gyermek számára
– napsütéscsomag és napsütés-ital

1.046 Eurotól
* Az ár 2 felnőtt és 1 (6-14 év közötti) gyermek esetén, síközpontokon kívüli háromcsillagos hotelben történő elhelyezéssel, félpanziós ellátással értendő.

Részletek

Pihenőajánlat
Érvényes: 2004.02.28. és 2004.03.06. kötött
Szolgáltatások:
– 4 éjszaka egy “egészségbarát” vendéglátónál
– 3 napra szóló bérlet: “Topskipass Kärnten-Osttirol Gold”
– egészségbarát szolgáltatások, mint pl.: vitális reggeli álomszuszékoknak,
– aktív jóérzés-ébredés, belépő a fedett uszodába vagy a termálfürdőbe, stb.

340 Eurotól
* Az ár személyenként négycsillagos szállodában, kétágyas szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátással értendő.

Részletek


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top