Egyéb

Kölyökmesék

A National Geographic új sorozata az állatkölykök világába vezet el minket. Ideális vasárnap délutáni program családoknak. Csetlõ-botló jegesmedvék, szemtelen macskakölykök a képernyõn.




Miért van az, hogy az állatkölykök mindig mosolyra fakasztanak bennünket? Van valami egy gyermeki lényben, ami az állatvilágban széltében-hosszában megdobogtatja az anyai szívet. A rosszcsonttól a félénkig, a tündéritől a kimondottan rémisztőig — az állatkölyköket érdekes és szórakoztató dolog megfigyelnünk. Ez a film a fiatal állatok életét és fejlődését mutatja be, az őserdei orangutánoktól a kínai bambuszerdőket lakó pandákon át a szalmakazalban játszó macskakölykökig. Kísérjük el őket felnőtté válásuk útján, egy kalandokkal, felfedezésekkel, megpróbáltatásokkal és — mindenekelőtt — játszadozással teli világban. Kövessük nyomon kedvenceinket születésük pillanatától. Figyeljük meg, miként követelik az anyatejet, hogyan játszanak és indulnak az első felfedező útra, és — néha — pusztulnak el idő előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top