Egyéb

A Kos jegyében

Személyiségünket, ízlésünket alapvetõen meghatározza csillagjegyünk. Nem vitatjuk, hogy akkor érezhetjük jól magunkat otthonunkban, ha berendezése gondolkodásmódunkat tükrözi.






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Mindebből egyenesen következik az, hogy környezetünk kialakításakor érdemes figyelembe venni mindazon lakberendezési elveket, melyek a mi csillagjegyünkhöz tartoznak. Ha esetleg nem érezzük magunkénak a hozzánk rendelt enteriőröket, ne csüggedjünk, talán az aszcendensünk dominál, nézzük meg tehát annak ajánlásait is…


Akinek van Kos jegyű ismerőse, vagy tán maga is az, jól tudja, hogy mennyi energia, temperamentum, elszántság, sőt olykor makacsság is szorult a március 21. és április 20. között született emberekbe. Dinamizmus, merészség és türelmetlenség jellemző még rájuk, nem csoda hát, hogy szívesen veszik, ha környezetük is róluk szól – még akkor is, ha többen élnek egy lakásban. A Kosok ugyanis szeretik átvenni az irányítást még a lakberendezésben is. Hallatlan céltudatossággal, határozottsággal és bátorsággal terveznek, cselekszenek. 
 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

A jegy szülöttei kedvelik a korszerű megoldásokat, szívesen kísérleteznek új stílusokkal, feltétlenül követik a divatot, és kipróbálják akár az extravagánsabb ötleteket is. Igazi tüzes jegy az övék, nem véletlen hát, hogy kedvenc színeik a piros, a vörös, a narancsszín – egyszóval a tűz minden árnyalata, a világos égőpirostól a vérvörösön át a bordós tónusokig. Leginkább a minta nélküli, egyszínű textileket választják, de vonzódnak a tűzmotívumos vagy nonfiguratív mintájú anyagokhoz.


 


 






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Ehhez a fiatalos, kortalan könynyedséghez kell jó adag vállalkozókedv is, ne csodálkozzunk tehát, ha Kos barátunk otthonában feltűnő darabokat, meghökkentő, erőteljes színeket találunk. Mindez tökéletesen illik hozzá.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a Kosok fessék lángvörösre a nappali falát! Lehet hogy már néhány vörös díszpárna, terítő, függöny vagy váza is megteszi, legalábbis első lépésként…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top