Egyéb

Középpontban a háló

A hálószoba az otthon intim területe, mérete ennek megfelelõen általában kisebb, mint a többi szobáé, és berendezése is inkább a legszükségesebb tárgyakra korlátozódik.

Az ágy meghatározó eleme ennek a helyiségnek, azonban fontos, hogy stílusban illeszkedjen a lakás egészéhez. Ha rátaláltunk a megfelelő ágyra, akkor nincs más hátra, mint a stílusban harmonizáló kiegészítők és bútorok kiválasztása.


 





Romantikus
                                         Csipkerózsika ágya lehetett ilyen a mesében: finoman megmunkált, kecses, körülötte libbenő függöny. Egy kicsi hálószobában sajnos nincs elegendő hely ehhez a kétszemélyes, 



elfüggönyözhető, kovácsoltvas keretes ágyhoz. Aki azonban megengedheti magának, az teremtsen hozzá megfelelő környezetet régies, kézi készítésű tárgyakkal, természetes anyagokkal, elegáns bútorokkal. (Kika)


Egzotikus






A tekintélyes méretű,
mahagónikeretes ágy nagy és világos hálószobában érvényesül igazán. Egyszerű és elegáns, különlegessé egzotikus faanyaga teszi. Éppen ezért keleties jellegű, de puritán




megjelenésű kiegészítőket, természetes és nemes anyagokat, natúr színeket válasszunk hozzá. Vásznak, valódi selymek, mahagóni-, teakfa-, bambusz- és háncstárgyak között mutat a legjobban. (Dzsunka)
 





Modern

Az érdekes, fémlábon álló és szokatlan ágyvéggel rendelkező franciaágy kecses formájának



köszönhetően kisebb alapterületű hálószobában is elhelyezhető. Semleges, tompa bordó színe miatt harsány és visszafogottabb tónusú tárgyakkal és textíliákkal is kiegészíthető, de jól mutat körülötte egy-egy bohém bútordarab is. Akár retró vagy minimalista stílusú otthonba is jól beilleszthető. (Mood)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top