nlc.hu
Egyéb
A Bika jegyében

A Bika jegyében

A jegy szülötteire a kiegyensúlyozottság és a nyugalom jellemzõ, ami otthonaikból is sugárzik. A Bikák szeretik a csendet, a békességet, éppen ezért olyan tárgyakkal, színekkel, veszik körül magukat, melyek ehhez segítik õket.






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Természetes anyagokat választanak, sok-sok fával, bőrfotelekkel, kényelmes kanapéval, puha, meleg textilekkel rendezik be szobájukat. Kényelemszeretetük miatt a méretes és praktikus darabokat részesítik előnyben, nem vásárolnak öncélú, túl extravagáns vagy cikornyásan díszített tárgyakat. Kedvenc bútoruk a franciaágy, amiből tekintélyes méretűt választanak, még akkor is, ha a szoba nagysága ezt nem igazán engedi meg…
Rendkívül fontos a Bikák számára a minőség! Mindenből a legjobbat választják, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindig a legutolsó divatot követnék. Gyakran szívesebben döntenek a klasszikus stílusok, örök formák és az egyszerű vonalak mellett. 
 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Fontosak számukra a részletek, pontosan tudják, hogy a harmóniát csak az elemek gondos összehangolásával, a finom apróságok figyelembevételével érhetik el. Nem véletlenül gyűjtögetik az apróbb emléktárgyakat sem, amelyeket előszeretettel állítanak ki könyvespolcokon, kandallópárkányon, szerte az egész lakásban.




A terek személyre szabásához, otthonossá tételéhez számukra a családi darabok, személyes tárgyak jelenlétére is szükség van. Ez a tulajdonságuk gyakran bosszantó lehet párjuk, családtagjaik számára, hiszen a Bikák a feleslegessé vált, régi holmiktól, dísztárgyaktól sem tudnak megválni, még akkor sem, ha azok nem illenek az adott enteriőrbe…

 











Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!
Színvilágukra leginkább a meleg árnyalatok, különösképpen a földszínek használata jellemző: a terrakotta, az agyagszín, a különféle barna tónusok, a korallszín, a finom zöld valamelyik árnyalata és a natúr biztosan megtalálható otthonaikban. Mivel a Bika csillagkép a föld jegyhez tartozik, lakásuk elképzelhetetlen élő, zöld növények nélkül. Minél több van belőlük, tulajdonosuk annál jobban érzi magát… A Bika szívesen kertészkedik még a balkonokon, teraszokon is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top