Egyéb

Rend a lelke

Ki ne bosszankodott volna már amiatt, hogy fiókjaiban, szekrényeiben összevisszaság uralkodik? Hogy a szerszámok szanaszét hevernek a kamrában, a képeslapok a legfontosabb iratokkal keverednek.






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Vagy a tea szétszóródik a konyhaszekrényben, esetleg a kisebb ruhaneműk összekeverednek a fiókokban? Nos, néhány jól megválasztott, tetszetős dobozzal vagy tárolórekesszel elejét vehetjük a rendetlenségnek, már csak azt kell megjegyeznünk, melyikbe mit pakoltunk.


Ruhaneműknek
Őszig eltehetjük a sapkákat, sálakat, kesztyűket a tengerifűből készített, fedeles kosarakba, utána pedig a fürdőruhákat teleltethetjük itt (El Cabito, 3900 Ft és 3500 Ft)


 


 


 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

 


Teának, kávénak
Dédanyáink is ilyen fémdobozban tartották a babkávét, a teafüvet vagy a kakaót. A jól záródó dobozkák nemcsak az aromákat őrzik meg, hanem a konyhát is színesítik
(Kika, 1110 Ft, 1210 Ft és 2410 Ft)


 


 


 


 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!


 


Iratoknak
Az íróasztal fiókjánál több helyet kínálnak a műbőrrel bevont, alumíniummal megsarkalt, erős kartondobozok, melyekben évekre visszamenőleg tárolhatjuk papírjainkat (Ikea, 2490 Ft/2 db)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top