Egyéb

Az Oroszlán jegyében

A büszke és öntudatos Oroszlán otthonában semmi sem lehet túl pompázatos. A méltóságteljes, impozáns, mások számára hivalkodónak tûnõ részletek, berendezési tárgyak hozzátartoznak környezetéhez.






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Akárcsak ő magához a feltűnő ékszerek, a pompás – bársony, brokát – ruhák, bundák, látványos frizurák. S míg mindez másokon furcsán is mutathatna, az Oroszlán jegyében születettek oly magától értetődő természetességgel viselik a királyhoz-királynőhöz illő csillogást,
hogy nekik ez is jól áll.


Az Oroszlánok öltözéke, akárcsak lakókörnyezete biztosan mindig ragyog, pompázik. Egy átlag halandó számára talán sok lehet, színpadiasnak, díszletszerűnek tűnhet egy aranyozott lábú fotel, egy óriási, faragott tükör, egy kristálycsillár, a nehéz bársonydrapériák vagy az élénk színek kavalkádja, ők azonban éppen így érzik komfortosnak, barátságosnak a szobát.







Kattints a képre a nagyobb méretű változatért!
Jellemző rájuk a nyitottság és a kreativitás is, gyakran fedezhetünk fel környezetükben eredeti ötleteket, megoldásokat. Szeretik a monumentális, hangsúlyos bútorokat, berendezési tárgyakat, s ha megtehetik, szívesen veszik körül magukat luxuscikkekkel is.

Az Oroszlánnak, ha van pénze, az meg is látszik a környezetén. Dekoratív, drága, státusszimbólumnak is tekinthető darabokat vásárol, ha modernet, ha régit, mindenképpen eredetit, vagy legalábbis drágát. Nem ritka az otthonában az állatbőr, a szőrme sem. Imádja az impozáns tereket, a nagy belmagasságot és a napsütést. Ha lehet, óriási ablakos otthont választ magának, amely reggeltől estig fürdik a természetes fényben.






Az Oroszlán vonzódik a csillogó, aranyszínű vagy rézholmikhoz, kedvenc színei a narancssárga, a királykék, a bordó, és egyáltalán az élénk árnyalatok legtöbbje, de szereti a fehéret is. Ízlése és fellépése uralkodói, s ez hűen tükröződik otthona berendezésén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top