nlc.hu
Egyéb
Adatok

Adatok

• Hol találom meg a választott userhez tartozó adatokat?
A fejlécben (a neve mellett)lévő kis névjegykártyára kattintva bejön az adatokat tartalmazó új ablak.


• Milyen adatokat tudhatok meg a userekről?
A felhasználó nevét és csoportjelét, az általa indított topicok számát, megtudhatod , hogy mikor regisztrált (ezt érdemes megnézni), illetve, hogy mikor volt az utolsó belépése.


• Kilistázhatom a választott user hozzászólásait?
A kis szürke láblécben válaszd a “hozzászólásai” gombot. Ebből megtudhatod mely topicokhoz szólt hozzá.
Bővebb információt kapsz arról is, hogy mikor indult a topic, mikor volt az utolsó hozzászólás pontos időpontja és, hogy az általad választott usernek hány hozzászólása van az adott topicban. A topic címére klikkelve jutsz el a kiválasztott topicba.


• Megtudhatom, milyen topicokat indított?
A kis szürke láblécben válaszd a “topicjai” gombot. A megjelenő listából megismerheted a user által indított topicok címét. Elolvashatod, hogy hogy mikor indult, mikor volt az utolsó hozzászólás és, hogy az általad választott usernek hány hozzászólása van az adott topicban. A topic címére klikkelve elolvashatod a topicot.


• Mire jók a kis le-fel mutató nyilak?
Ezekkel rendezheted a topicokat az indítás dátuma szerint. Választhatod, hogy a lista a legkorábban indított topicot, vagy az utolsóként indított topicot helyezze az első helyre.

Az utolsó hozzászólásnál pedig eldöntheted, hogy a legkorábbi, vagy a legutóbbi hozzászólás alapján készüljön el a listád.


• Az abc sorrendet mikor használjam?
Megnyitáskor abc sorrendben jelennek meg a topicok, de amikor az indítás dátuma, vagy az utolsó hozzászólás alapján rendezed őket, természetesen a címek összekeverednek. Amikor újból szeretnél visszatérni az abc sorrendben történő listázáshoz, akkor klikkelj a kis ablakra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top