Egyéb

A Mérleg jegyében

Finom elegancia és könnyedség jellemzi a Mérleg jegyében születetteket, akikre – akár nõk, akár férfiak – a kecsesség, a jó fellépés, a barátságos tekintet és a csengõ hang jellemzõ.






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!
Szinte mindig szimpatikus, megnyerő emberek ők, s ez nem csupán kapcsolataikban tükröződik, de otthonuk berendezésén is.
Remek érzékük van ugyanis a lakberendezéshez, s ezt az első pillanatban észre is vesszük, ha belépünk a lakásuk ajtaján. Bár a mindennapokban olykor előfordul, hogy döntésképtelenek vagy bizonytalanok, ha az otthonukról van szó, tökéletesen érzik, sőt tudják, hogy mi a helyes.
Kitűnő ízléssel alakítják a Mérlegek



környezetüket, bátran kombinálják a nekik tetsző színeket, anyagokat és stílusokat. Biztos kézzel választják ki az enteriőrbe illő tárgyakat, és fontosnak tartják, hogy a legújabb divatáramlatokat is kövessék, ha az megfelel az ő egyéniségüknek. Remek érzékük van ahhoz, hogyan lehet egy meglévő szobát néhány új darabbal teljesen átváltoztatni, újjávarázsolni és divatossá tenni. Kedvenc színeik a világos- és szürkéskék, a galambszürke, a kékeszöld, egyszóval a nyugodt, levegős árnyalatok, ami nem csoda, hiszen a Mérleg



csillagjegy eleme a levegő. Ezért is szeretik a nagy tereket, a szellős szobákat és a napfényt. Mérleg hölgyek a rózsaszín különböző tónusait is kedvelik. Textilek tekintetében is a finomság jellemző rájuk, leginkább a minta nélküli vagy egészen diszkrét mintás kárpitokat, függönyöket szeretik, nemes, szép esésű anyagokból. A Mérleg otthonában mindig kiegyensúlyozottság és harmónia uralkodik, ám ez soha nem jelent unalmas enteriőröket. Hiszen szinte soha nem léphetünk be kétszer



Mérleg barátunk otthonába úgy, hogy ne tapasztalnánk valami újdonságot benne. Szereti a szépet, az eleganciát és az újdonságokat, ezért felhasználva a meglévő tárgyait, bútorait újra meg újra átrendezi otthonát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top