Egyéb

A Nyilas jegyében

Barátságos színek, erõs kontrasztok, egzotikus és egyedi ízlést tükrözõ tárgyak sokasága fogad, ha egy Nyilas lakásába lépünk. A tél elején születettek ugyanis toleránsak, nyitottak és felvilágosultak. Kíváncsiak mindenre, ami más, mint a megszokott. Tipikus világutazók, egyszerre elõkelõek, stílusosak, ugyanakkor kellõen lazák is.







Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Mind az öltözködésben, mind otthonuk berendezésében szeretik a kényelmes, bejáratott darabokat és az egzotikus különlegességeket is. Kizárólag saját ízlésüket követik, és nem az aktuális divatot.
Igazi egyéniségek a Nyilasok, környezetük pedig mindig személyre szabott. Számukra a lakberendezésben nem annyira a harmónia megteremtése a fontos, hanem az egzotikum. Nem azért keverik a stílusokat és kedvelik az eklektikát, mert sokszínűségre törekednek,




hanem mert ízlésükbe sok minden belefér. Korlátozhatatlanok, rendkívül érdeklődők és befogadók. A Nyilasok lakásában nem lehet unatkozni, minden sarokban találhatunk valami érdekességet, különleges néznivalót.

 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Mindegy, hogy régi vagy új, modern vagy klasszikus bútorról, dísz- vagy használati tárgyról van szó, ami megtetszik nekik, azt megveszik, hazaviszik és a berendezésbe ­illesztik. Nem bánnak csínján a színekkel sem, kedvenceik a bíborvörös, az élénkkék, a mélysárga, az okker, illetve minden világító, erős szín. Szívesen használják ezeket akár egyszerre, egy téren belül is. Szeretik a minta nélküli szöveteket, textileket, de a kontrasztosabb, széles csíkos anyagokat is. Lehetőleg természetes alapanyagokat használnak fel – sok-sok fát, főleg egzótákat, követ, kavicsokat, bőrt, szőrmét, nádat, rattant. Lakásaik legizgalmasabb jellemzője talán mégis a különböző kultúrák keveredése. Európa és Ázsia, Nyugat




és Kelet kincseit és szépségeit gyűjtik össze, és rendezik meglepően jól mutató együttesbe. A fontos számukra leginkább az, hogy ezekhez a tárgyakhoz mind-mind személyes kötődés fűzze őket, az afrikai fafaragványokat, az indiai maszkokat és a hatalmas Buddha-szobrot nem a közeli lakberendezési üzletből szerzik be, hanem ha lehet, utazásaikról maguk cipelik haza .

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top