Egyéb

5 tipp Képes emléktár

Manapság, mikor CD-korongokon tároljuk élményeinket, dacoljunk a korral, és nyomtassuk ki, hívassuk elõ képeinket! Rendezzük õket nekik megfelelõ albumokba!






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!


Történések, évszámok szerint. Jó dolog, ha együtt a család vagy a barátok, és a sütemény majszolása közben fotóalbumokat nézegetnek. Mert így élhetjük át igazán azt a melengető, közös élményt, mikor kézről kézre járnak a képek, lélektől lélekig az emlékek.

TARKABARKA
Jó ötlet az iskolai élményeket külön gyűjteni. Ösztönözhetjük a nebulókat, hogy rövid élmény-beszámolóval, rajzokkal gazdagítsák az album oldalait. Így később sokszoros öröm lesz azok forgatása (batikolt, rízspapíros:2250 Ft, Aura,szívecskés: 390 Ft, Pirex)


 


 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

MÚLT ÉS JELEN
Van valami magasztos titokzatosság abban, ha dédszüleink megbarnult fotóit nézegetik gyermekeink. Ez a fakeretes borítással ellátott, tekintélyes album méltó a régi fotókhoz. Alkalmat ad a nosztalgizásra, elénk tárván a múlt, a jelen, s akár a jövő rejtett kapcsait (11 700 Ft, Zsigray Grafikai Stúdió)


 


 


 


 


 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!
LÁTVÁNYOS
Aki album helyett látványosabb megoldást keres fényképei tárolására,teheti őket mély keretbe.Jól megfér itt egymással a kilátói belépő, a zsebtérkép, a boroscímke és bármilyen kisebb tárgy, mely az utazásunkra emlékeztet. A nagy keretet állíthatjuk, fektethetjük is (nagy fehér, mély keret 50×50 cm: 4790 Ft, kis natúr fakeretek: 571 Ft, Ikea)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top