Egyéb

Keretek között

Nem kell máris lakást cserélni, ha picit unjuk, hogy a kulcsfordítás után ugyanaz a környezet fogad minket újra és újra, ha belépünk! Elég pár új képkeret és egy kis bátorság, és azonnal szemtanúi lehetünk otthonunk felfrissülésének.






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Mindig ügyeljünk a falak alapszínére, a bútorok által képviselt stílusra! A lényeg, hogy elérjük, megtartsuk, sőt gazdagítsuk a harmóniát, ami megnyugvást és feltöltődést fog nyújtani otthonunkban. Az alábbi példákkal segíthetünk ebben.


NEMES EGYSZERŰSÉG
Szép megoldás az asztalra állított fényképcsoport. A fa természetes anyaga foglalja egységbe a tárgyakat. Növelhetjük a hatást a stílusban megfelelő kiegészítőkkel (keretek balról jobbra: 2600 Ft, Aura; csontberakásos 3300 Ft, Édes Otthon; kinyitható 7700 Ft, Provanza; 2190 Ft, Édes Otthon, gyertya 1990 Ft, Provanza)








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!


CSALÁDI KIÁLLÍTÁS
Kiforgatom, beforgatom… mégis fotó a fotó!Egyszerre praktikus és dekoratív ez a paraván, mely minden irányból látványos. Játékos rendszerével üde kiegészítője lehet otthonunknak (11 990 Ft, Firenze)



 


 


 


 


 


 






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

FORRÓSÁG
A szőrmeminták utánzataival is lehet dekorálni. Mindig ügyeljünk a környezetre! Főleg narancs-, barna és aranyszínekkel társítsuk! (hátsó nagy: 7800 Ft, kisebb: 7600 Ft, Provanza, első: bolhapiac)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top