nlc.hu
Egyéb
Irodában, kiránduláshoz és a mindennapokhoz

Irodában, kiránduláshoz és a mindennapokhoz

Tudtad, hogy megjelent a Completa stick? Hogy mi ez? Pont egy kávéskanálnyi Completa, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová. Megkérdeztünk néhány Completa fogyasztót, hogy szerintük miért is jó.





Zsolti, területi képviselő
Állandóan úton vagyok, járom az országot. Szeretem hogy mindig máshová kell mennem és hogy gyakorta várnak új kihívások. De a sok változatosság mellett szeretem az állandó dolgokat is, mint például a kávé. Többször bosszankodtam már azon, hogy út közben nem tudok olyan jó kávét inni, mint otthon. Valami sosem stimmel. Vagy nem elég meleg a tej, ha tejjel kérem, vagy nincs Completa, vagy szinte semmi nincs, csak egy gép kiad valamit.
A Completa stick nagyon nekem való, mert ezt magammal tudom vinni, pont egy adag és akár egy étteremben is “belecsempészhetem” a kávémba. Szerintem nagyon jó kis dolog…


Ági, marketingmenedzser
Az irodánkban hiper-szuper kávéfőzőnk van. Csak meg kell nyomni egy gombot rajta és készíti a finom olasz krémkávét vagy a cappuccino-t. Amit csak kívánsz. De nem minden irodában van ilyen és elég sokszor kell tárgyalásra mennem máshová. Szerencsére azért a legtöbb helyen van Completa, ami krémessé varázsolja a kávét, de amióta megjelent – biztos ami biztos alapon – mindig van a kis táskámban néhány Completa stick is. Sosem lehet tudni…

Laci, áruházvezető
A feleségemmel és barátainkkal gyakran járunk kirándulni a hegyekbe. Általában egy vagy két napos túrákat szervezünk. A csapatból többen is szeretünk kávézni, az egy napos túrákhoz mindig lefőzünk egy nagyobb adagot és termoszban visszük, a két napos túránál pedig instant kávét készítünk magunknak. A Completa eddig is mindig része volt a csomagunknak, de örülök, hogy megjelent a Completa stick, amely egy adagos, és kis helyen elfér. A következő túrára már ilyeneket visszük magunkkal.

Sári, tolmács
Sokat utazok, de szeretem mindig magam intézni a dolgaimat. Kipróbáltam már egy halom instant kávét, kettő az egybent, három az egybent, de én inkább magam szeretem elkészíteni a kedvenc kávémat. Akkor mindenből pont annyi van benne amennyi kell. Az elkészítés szertartását is szeretem. Lehet hogy velem van a baj, ezt mondták már. De hát én már csak ilyen vagyok. Talán bonyolult. A Completa stick-et szerintem nekem találták ki. Nagyon praktikus. Pont egy adag, kis helyen elfér, bárhová magammal vihetem és a legtávolabbi helyeken is olyan kávét tudok csinálni magamnak, amilyet én szeretek.








Játssz velünk a Completa nyereményjátékán, ahol Completa ajándékcsomagot és Senseo kávéfőzőt nyerhetsz! 
  
 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top