Egyéb

Egészség ezüsttel

A Samsung új oldalról közelíti meg az egyik legfontosabb háztartási munkát, a mosást. A frissesség és a lágy tapintás érdekében az új készülékek ezüstionokat oldanak a vízbe, amelyek eltávolítják a baktériumokat.

A Samsung ezüstmosás egyedülálló technológiája révén a mosás során a gépben található ezüstlapokból elektrolízis során ezüstionok oldódnak a vízbe. A molekulák láthatatlan védőréteggel vonják be a szöveteket, és eltávolítják a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat és szennyeződéseket. Hatásuk legalább harminc napig megmarad.






Baktériummentes tisztaság
Ahol babaruhát is mosnak, ott különösen fontos a baktériummentes tisztaság. Ez az eljárás az emberi szervezetre, az élelmiszerekre, a textíliákra tökéletesen ártalmatlan, ráadásul már alacsony hőfokon is eredményes. Amihez eddig 90°C és lényegesen több energia kellett, az most 30°C-on, sokkal gazdaságosabban megoldható, és a textíliákat is kíméli. A fris¬sesség garantált a következő mosásig, a gépek előre beállítható programjai pedig tervezhetővé, időzíthetővé teszik a mosást, így rengeteg energiát és időt takarítanak meg.





Hatékony társ a sportolóknak is – a Head Magyarország ajánlásával
A sportos életmód és az aktív pihenés javítja közérzetünket, de sajnos kellemetlen oldala is van. A testszag közvetlen oka valójában nem az izzadság, ez ugyanis önmagában illatmentes, a szag a baktériumok és a bőrön található zsírsav reakciójának követ¬kezménye.

Az ezüstmosás használata során a ruha szövetében megtapadó ezüstionok megölik a baktériumokat, így elejét veszik a szagképződésnek. A hosszan tartó frissesség mellett a textíliák puhább, lágyabb tapintása is az ezüstionok jótékony hatásának köszönhető.

A ruhák és a törölközők is sokkal tovább maradnak frissek és kellemes illatúak, mint korábban.

Enyhülő bőrallergia-tünetek
A hosszan tartó antibakteriális hatást ered¬ményező ezüstionok segíthetenek a bőrallergia elkerülésében is. A magyarországi tesztelők véleménye alapján a gyerekek meglévő ekcé¬más tünetei láthatóan csökkentek. A Samsung új technológiájának előnyeit egyedülálló módon 77 tesztelő tette próbára. A vélemények megerősítik, hogy a Samsung ezüstmosás valóban kivételes segítség.

További információk: Ezüstmosás »

A Samsung honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top