nlc.hu
Egyéb
Új év – új külsõ

Új év – új külsõ

Szeretnéd az új évet megújult külsõvel kezdeni? Gyerünk, tölts fel egy fotót magadról, és nyerd meg a Nagy Átváltoztatást!





Tanuld meg a jó megjelenés trükkjeit, és máris bezsebelheted az elismerő pillantásokat!
Mindenkiben benne lakozik a szépség… Csak ki tudja, miért, ezt valahogy szépen elfedtük, falakat építgetünk, páncélokat gyártunk. Emögött sokszor gátlások, kishitűség, korlátok állnak. Talán mindössze egy apró lökésre lenne szükség, hogy rádöbbenjünk a bennünk rejlő csodákra, s azok máris felszínre törnének.

Örömtelenül öltözködünk, mert előre tudjuk, hogy bármit teszünk, az eredmény úgyis lehangoló lesz. Na persze, ha minket is profi sminkesek, stylistok ugrálnának körül…
Tényleg, vajon mit kezdene velünk egy olyan csapat, amely általában tévéműsorok, reklámok sztárjaival foglalkozik? Most, ha szerencséd van, kipróbálhatod!

Játssz velünk, és ha kedvez neked Fortuna, megnyerheted a Szépítők profi csapatának könyvét vagy magát a fődíjat, a nagy átváltoztatást! Csak töltsd fel a képedet (esetleg azét, akit szívesen meglepnél egy átváltoztatással), és várd a sorsolás napját, hogy kiderüljön, megnyerted-e a két átváltoztatás egyikét, vagy a könyvet, amelyben rengeteg praktikus tanácsot találhatsz!



A játék 2008. január 21–31-ig tart.

Ajándéksorolás: 2008. február 01.

Játékszabályok:

• Képet csak regisztrált felhasználóink tölthetnek fel.

• Minden felhasználó csak egy képet tud feltölteni.

• Az ajándéksorsoláson csak azok a felhasználók vehetnek részt, akik pontosan (névvel, címmel) regisztráltak.

• A képek előzetes moderálás után kerülnek ki az oldalra!






• Itt tudsz képet feltölteni


• Itt tudod megnézni az eddig feltöltött képeket


• A játék ideje alatt tanácsot adnak a könyv szerzői, semmiképpen ne hagyd ki!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top