nlc.hu
Egyéb

Németh Kristóf és Orosz György utazása

Terroristának nézték Németh Kristófot a manchesteri reptéren

Kellemetlen élményben volt része Németh Kristófnak és a humorista Orosz Gyurinak, akiket a manchesteri reptéren kapcsoltak le.

Hirtelen rémálommá vált egy egyszerű repülőút, miután Németh Kristóf és Orosz Gyuri – illetve a humorista kedvese – kis híján a rácsok mögött végezték. A Blikk cikke szerint a manchesteri hatóságok mindhármukat kiszedték a beléptetésre váró sorból, átnézték a csomagjaikat és megmotozták őket.

németh kristóf

Németh Kristóf gyanús lett (Fotó: RTL)

A színész és a humorista egy darabot mutattak be az angliai magyaroknak, visszafelé azonban rossz sorba álltak, nem találták a járatukat. Végül egy elzárt területre vitték őket kihallgatni, illetve kitöröltették Orosz Gyuri párjának telefonjából a fényképeket.

„Láthatóan nagyon idegesek voltak, azt feltételezték, hogy terroristák vagyunk. Visszanézték a videófelvételeket a reptéren belül megtett utunkról, ami szintén nem segített, hiszen azon az látszott, hogy már a biztonsági kapunál is idegesek vagyunk, külön ellenőriztek mindannyiunkat” – mesélte a humorista.

Végül többórás kihallgatás után engedték el őket, a reptér teljesen elzárt, hátsó részein és részben a kifutón keresztül vezették őket egy buszhoz, amellyel elvitték a gépükhöz, amelyet csak azért értek el, mert egyórás késéssel indult a járat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top