Életmód

Funktional Intergrated Reebok Exercises

A F.I.R.E. szintén egy új típusú mozgásforma, amely már nálunk is elérhetõ. Elsõ ránézésre talán furcsán hangzik ez az elnevezés, mégse kételkedjünk hatékonyságában. Ezen a forradalmian új és tudományos alapokon nyugvó erõsítõ órán mind az alsó, mind a felsõtestet megfelelõ mértékben terhelik.




A gyakorlatok lényege a végrehajtás során kialakuló belső stabilizáció és helyes testtartás, ami a megfelelő technikai végrehajtással érhető el. A rendszeresség persze itt is elengedhetetlen, mint minden más sportnál.






Akik ülő munkát végeznek, tudják, hogy sok betegséget írhatnak a helytelen testtartás számlájára. A F.I.R.E., mivel itt a hát izmainak terhelése nagyobb mértékű, mint általában az erősítő órákon, főleg a mély hátizom és a gerinc menti izmok esetében, nagyban hozzájárul a törzs izomzatának átmozgatásához, és a testtartás javításához is.


A F.I.R.E. segítségével, ha elérted a megfelelő technikai szintet, az izmok tónusossá, differenciáltabbá válnak. Emellett alapját képezheti bármilyen más sportnak, vagy fitness órának is.





A gyakorlatokat lassan, követhetően kell végrehajtani, nagy hangsúlyt fektetve a megfelelő arányú nyújtásra. A nyújtás mellett természetesen elengedhetetlen az izmok alapos megfeszítése is, hiszen csak e kettő összehangolásával érhető el valódi eredmény.


Az óra kivitelezéséhez elengedhetetlen a családias légkör és a megfelelő hangulat, ami a koncentrálóképesség felerősödésében segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top