nlc.hu
Életmód
Reebok Martial Arts

Reebok Martial Arts

Gyorsan megtanulható, rendkívül élvezetes és gyors hatást eredményezõ a Martial Arts, egy olyan újdonság, ami az idõsebb korosztály számára is megfelelõ a jó közérzet eléréséhez és az ellenállóképesség növeléséhez.




A Reebok Martial Arts a Reebok University által kifejlesztett új edzéskoncepció, mely több hónapos kutató és fejlesztő munka eredménye. A rendkívül precíz kialakítású gyakorlatok alapjául szolgáló több ezer éves keleti harcművészetek, a karate, thai boksz és a nyugati típusú boksz, és az emellé szorosan kapcsolódó „szellemiség” azok, amelyek az e sportot végző személyek fizikai állóképességét együttesen javítják.

A mozgás közben javul a légzés és a mozgáskoordináció is. Az edzés során – az alaposan kidolgozott oktatási módszernek köszönhetően – a küzdősport egyes elemeit bárki könnyedén elsajátíthatja. A könnyen kivitelezhető és pihenésekkel megszakított gyakorlatsorozat ráadásul minden korosztály számára ajánlott. A gyakorlatok és a közéjük ékelődő aktív pihenések váltakozása teszi dinamikussá, impulzívvá az edzést. Az egyszerű gyakorlatok és a kombinációk számtalan variálhatósága és a hangulatos zene az órákat még élvezetesebbé teszik.





A gyakorlatok megmozgatják a kar- és a felsőtest, a hát izmait, a derekat, a mély hátizmot, a ferde- és egyenes hasizmot az erre speciális technikai gyakorlatokkal, amelyek rendkívüli mértékben égetik a zsírt a nehezen megmozgatható helyekről is. Tovább erősítik a comb és fenék minden izmát, feszítő- és hajlítóizmot egyaránt összehangolva a felsőtest gyakorlataival, így fejlesztve a mozgáskoordinációt.

A nem túl gyors ütem segít az összpontosításban hogy a gyakorlatokat mind jobban és jobban elsajátítsuk, a megfelelő hatás eléréséhez. A pulzusszám állandó tartása (az aktív pihenések beszúrásával) pedig segíti a kalóriák egyenletes égetését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top