Életmód

A tuti ellenszer

Halál beteg vagy, és nem használt a sok kemikália? Vagy mazo-típus vagy? Inkább szenvedsz, de no orvosság. Menj a konyhába, és keverj egy Influenza-koktélt. Csak úgy sznobosan.




Gyorsan elkészül a koktél, de azért ne sétálj ki influenzásan mezítláb a hideg konyhakőre. Szükséged lesz 5 cl Napoléon konyakra. Bontsd fel azt, amit anyósodtól kaptatok a házassági évfordulótokra. Kell még 15 cl tej, hogy sovány-e vagy sem, az feltehetően fordított arányban áll a te alakoddal, de a koktélnak mindegy. Végül 2 ek. méz. Remélem, nem a frigóban tartod a mézet, mert akkor gyurmázni lehet vele inkább, nem koktélt sékelni. Esetleg melegítsd fel kicsit a mikróban.





Egy mixerbe töltsd mind e földi jót, és addig rázd, amíg gyönyörű folyadékot nem kapsz. Leizzadni nem fogsz, hisz valószínűleg úgyis folyik rólad a víz. Közben énekelhetsz is, ha maradt hangod, és nem fullad az egész köhögési rohamba. Töltsd a finomságot csinos pohárba, és adj hozzá jeget, ha még maradt a fürdőkádban, ahol előzőleg próbáltad lenyomni a lázad. A rózsaszín esernyőket, meg fél ananászokat, lila szívószálakat most felejtsd el, hisz hétfő délelőtt van, és te lázas betegen vagy odahaza – tök egyedül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top