Hozzávalók
• 200 g szőlő (fehér és piros vegyesen)
• 150 g mandarinbefőtt
• 150 g szilvabefőtt
• 150 g alma
• 150 g körte
• 200 g márványsajt
• 1,5 dl tejszín
• 1 db citrom
• 30 g dió
• só, őrölt fehérbors, őrölt szerecsendió (ízlés szerint)
Elkészítése
Az almát, a körtét meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, húsát bedörzsöljük citrommal, és kockákra vágjuk. A megmosott szőlőt leszemezzük, a befőtteket leszűrjük, a szilvát kimagozzuk, a diót durvára vágjuk. A gyümölcsöket mély üvegtálba rakjuk, ráreszeljük a márványsajtot. A tejszínt kevés sóval, a fehérborssal, a szerecsendióval összekeverjük, és az anyagokra öntve, azokat lazán összekeverve, hűtőszekrénybe tesszük fogyasztásig.