Életmód

Homokóra alkat

Csípõje gömbölyû, feneke és melle ívelt (nem feltétlenül nagy), combja hosszú, jó formájú. Ilyen alkat például Halle Berry, Iman és Liz Hurley.





Mi jellemzi? Lágy esésű vállával, élesen kirajzolódó derekával a férfiak álma. Személyiségjegyei: érzékeny és álmodozó, kreatív, barátkozó, szereti, ha sok ember veszi körül, imád utazni.

Kísértések: a cukros nyalánkságok és a nassolás a gyengéje. Anyagcseréje nem túl gyors, ezért csak mértékkel engedhet az ilyen élvezeteknek.

Ajánlott diéta: fehérjék minden formában: tojás, tejtermékek, fehér húsok, hal – ezt kombinálja barna rizzsel, teljes kiőrlésű gabonafélékből készült tésztákkal. A gyümölcsök közül az alma és körte a legmegfelelőbb. Reggelizhet például tojást pulykamellsonkával, ebédelhet grillezett csirkemellet zöldbabbal és brokkolival, vacsorára pedig ehet sült zöldségeket gomolyasajttal, párolt hallal. Igyon ásványvizet és gyógyteákat!

Amit kerülnie kell: minden zsírban sült vagy rántott ételt. Ne egyen túl sok édességet, kekszeket, süteményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top