Életmód

Körte alkat

A gömbölyû körténél a test körvonala mind oldal-, mind elölnézetbõl íveltebb. Ilyen hölgyek például Meryl Streep, Gillian Anderson, Drew Barrymore és Sarah Michelle Gellar.





Mi jellemzi? Keskeny váll, széles csípő. Létezik szögletes és gömbölyű körte alkat is: a szögletes körte válla keskeny, egyenes, hasa és feneke inkább lapos. Személyiségjegyei: gondoskodó, szeretetteljes, könnyen lesz szerelmes, de könnyen ki is ábrándul partneréből. A társaság meghatározó része az életének, rendkívül szociális, imád apróságokat gyűjteni.

Kísértések: lassú anyagcseréje miatt – ha nem figyel eléggé arra, mit eszik – hamar lerakódhat rá egy-két kiló. Szereti a húsokat, azok közül is leginkább a vörös fajtákat.

Ajánlott diéta: fektessen nagyobb hangsúlyt a tejtermékek, a zöldségek és a teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztására. A gyümölcsök közül válassza az almát, a körtét és az egzotikus gyümölcsöket.

Amit kerülnie kell: a vörös húsokat, a zsírban sült és a rántott ételeket. Ne igyon alkoholt és szénsavas üdítőt, helyette fogyasszon inkább ásványvizet, gyógyteát és gyümölcsleveket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top