Életmód

Otthoni tanulás – nagy sikerek

Ha éppen otthon vagy nemrég született gyermekeddel, vagy ha éppen továbblépnél nemszeretem munkahelyedrõl, biztosan eszedbe jutott már, hogy itt lenne az idõ tanulni valamit.





Ma, amikor szinte egy munkahely sem biztos, az a legjobb “túlélési” módszer, ha minél sokoldalúbb vagy. Már rég nem elég csak egy nyelvet beszélni, és az sem árt, ha több szakmát is tudsz.


Könnyű ezt mondani, gondolhatod most, hiszen ezt mindenki tudja. De sem munka mellett, sem kisgyerekkel nincs annak könnyű dolga, aki iskolába járna. Nem sok helyen tolerálják az ilyesmit.


Gondoltál már a távoktatásra? Logikus a kérdés ebben a helyzetben, ugye? Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a nők még könnyebben is hajlanak ilyesmire, mint a férfiak. Használd ki, hogy nőként kitartóbban tanulsz, és már meg is találtad a neked való módszert, ami megoldja a problémát.


Próbáltad már a levelező oktatást?


A levelező módszer legfontosabb előnye, hogy a diákok szabadon oszthatják be a tanulásra fordított időt, ráadásul nincsenek tanévek, beiratkozási időszakok, tehát bármikor be lehet kapcsolódni.


Épp ilyen tanfolyamokra várja leendő vállalkozó hallgatóit az ELO, így tehát adott a lehetőség, hogy kipróbáld magad. A postán kapott anyagok alapján az adott témában, nyelvben mindent elsajátíthatsz. És, ha úgy érzed, mégsem lennél elég kitartó egyedül, iratkozz be egy barátnőddel együtt.


Mi mindent tanulhatsz?


• Először is nyelveket, és itt aztán magyarázni sem kell, hogy ennek mi értelme van. Hiszen ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy!
• Tanulhatsz szakmákat is, méghozzá úgy, hogy elismert képesítést szerzel (lehetsz lakberendező, vagy akár foglalkozhatsz pr-ral).
• Ha megtetszett a dolog, vagy csak kedvtelésből tanulnál valamit, hobbitanfolyamokból is választhatsz, elsajátíthatsz relaxációs technikákat, vagy ami talán még hasznosabb, megtanulhatsz varrni.


Jelentkezz most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top