Életmód

Csak a kilóinkat veszíthetjük, az egészségünk marad

A drasztikus – egyben egészségkárosító – fogyókúrák helyett a Fogyász termékcsaláddal olyan megoldást kínálunk, amely garantáltan „mûködik”, és emellett jótékonyan hat a szervezetre.




A cél ugyanis nem az, hogy a gyors és látványos eredmény elérése után visszahízzák a nehezen leadott kilókat. Az ideális alak és testsúly fenntartásához olyan készítmények állnak rendelkezésre, amelyek védik az egészséget, segítik a szervezet méregtelenítését és az emésztést. Ha pedig ezek a folyamatok beindulnak, akkor elkezdődik a felesleges zsírpárnáktól való megszabadulás is. Ajánlatos persze az egészséges ételek fogyasztása és a rendszeres mozgás is.


A Fogyász 4 éve robbant be a köztudatba. Hamar közkedveltté vált, és tartósan a Magyarországon kapható fogyókúrás termékek élvonalában van. Alapvető hatása, hogy az egyoldalú táplálkozásunk következtében létrejött súlyfeleslegünket a készítmény aktív emésztőenzimjeinek segítségével képesek vagyunk lebontani és kiüríteni.


Legfőbb erényei amiért ezt választják:





• a legkorszerűbb aktív-enzim terápiát alkalmazzuk
• felszabadítja a szervezetet a salak- és méreganyagoktól, nem csak a súlyfelesleg tűnik el, javul a közérzet és az életminőség is
• elsimítja a nap mint nap elkövetett táplálkozási kihágások következményeit, segítségével a megemészthetetlent is megemésztjük

Legfőbb hatóanyagai:
Bromelin és papain enzimek, szerves aktív króm, C-vitamin.

Enzimaktivitás = fokozott anyagcsere = fogyás


 




Fogyász-K


Kendermag, zabpehely, pörkölt szója, tökmag, napraforgómag, csipkebogyó, szőlőmag, szezámmag, sütőtök, lenmag, fehérmustármag őrlemény

Tompítja az éhségérzetet és minden szükségessel ellát.

A hatékony méregtelenítés és az eredményes fogyás alapfeltétele, hogy csökkentsük, a kalóriabevitelt, ugyanakkor enyhítsük az éhségérzetet. A fogyás szempontjából a kendermag legfontosabb tulajdonsága: speciális olajréteggel vonja be a gyomor falát, így az éhségérzet nagymértékben lecsökken. A fogyás, méregtelenítés megterhelő a szervezet számára, hiszen a hosszú évek alatt kialakult „súlypontunkból” szeretnénk kimozdulni. A szervezet egyensúlyi állapotának bármilyen kimozdítása azzal jár, hogy fokozott mértékben igényel ásványi anyagokat, nyomelemeket, hatékony antioxidánsokat, vitaminokat, növényi rostokat, telítetlen zsírsavakat, esszenciális aminosavakat, fehérjéket. A Fogyász-K őrlemény ezt a feladatot kívánja ellátni.





Táplálkozás tudósok szerint a fogyókúrázóknak különösen fontos a gamma-linolénsav (GLA) bevitele szervezetükbe. Ez a többszörösen telítetlen zsírsav felel bőrünk, kötőszöveteink rugalmasságáért. Súlyfeleslegünk leadását követően nagyon fontos, hogy feszes maradjon bőrünk. Az omega 3 és omega 6 telítetlen zsírsavak létfontosságúak a sejtek, szervek, szövetek oxigén ellátásához, a méregtelenítésnél és fogyásnál fellépő erős szabadgyök reakciók kompenzációjához. A ma ismert növényi anyagok közül a kendermag tartalmazza a legtöbb GLA-t és omega 3, omega 6 telítetlen zsírsavakat.

Legfőbb hatóanyagok:
A készítmény gazdag kálium, kalcium, foszfor, magnézium, kén, cink, réz, béta-karotin forrás, de jelentős mennyiségű C-, E-, K-vitamin, omega3, omega6 esszenciális zsírsavak, valamint gamma-A drasztikus – egyben egészségkárosító – fogyókúrák helyett a Fogyász termékcsaláddal olyan megoldást kínálunk, amely garantáltan „működik”, és emellett jótékonyan hat a szervezetre. A cél ugyanis nem az, hogy a gyors és látványos eredmény elérése után visszahízzák a nehezen leadott kilókat. Az ideális alak és testsúly fenntartásához olyan készítmények állnak rendelkezésre, amelyek védik az egészséget, segítik a szervezet méregtelenítését és az emésztést.
Ha pedig ezek a folyamatok beindulnak, akkor elkezdődik a felesleges zsírpárnáktól való megszabadulás is. Ajánlatos persze az egészséges ételek fogyasztása és a rendszeres mozgás is.

A Fogyász 4 éve robbant be a köztudatba. Hamar közkedveltté vált, és tartósan a Magyarországon kapható fogyókúrás termékek élvonalában van. Alapvető hatása, hogy az egyoldalú táplálkozásunk következtében létrejött súlyfeleslegünket a készítmény aktív emésztőenzimjeinek segítségével képesek vagyunk lebontani és kiüríteni.






Legfőbb erényei amiért ezt választják:

• a legkorszerűbb aktív-enzim terápiát alkalmazzuk
•  felszabadítja a szervezetet a salak- és méreganyagoktól, nem csak a súlyfelesleg tűnik el, javul a közérzet és az életminőség is
•  elsimítja a nap mint nap elkövetett táplálkozási kihágások következményeit, segítségével a megemészthetetlent is megemésztjük

Legfőbb hatóanyagai:
Bromelin és papain enzimek, szerves aktív króm, C-vitamin.

Enzimaktivitás = fokozott anyagcsere = fogyás








Fogyász-C

Kombucha koncentrátum ananásszal, papayával, csalánnal és csipkebogyóval.

A Fogyász-C koncentrátum fogyasztásával szervezetünkben fokozódik az anyagcsere, javul a tápanyagok lebontása és felszívódása. A Fogyász-C hatóanyagtartalmának köszönhetően elősegíti a szervezet antioxidáns folyamatait, a Fogyász Plusz tablettával és a Fogyász K kendermag őrleménnyel együttesen fogyasztva támogatja a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait. A Fogyász C koncentrátumot 1:5-8-as arányban ásványvízzel hígítani kell. Étkezések közben és után fogyasztandó. A szervezetben felszabaduló mérgek és salakanyagok eltávolításához napi 1,5-2 l tiszta ásványvíz elfogyasztása javasolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top