Életmód

Kolon-hidroterápia

Söpörjük ki a raktárakat, tisztuljunk meg belülrõl is. Ez a módszer jelszava, amit Amerikában fejlesztettek ki. A salaktalanítás számos remek hatással jár, mindenkinek érdemes kipróbálni, nem csak emésztõszervi problémák ellen.




Az anyagcsere- és emésztőszervi megbetegedések gyógyítására is alkalmas módszer kiváló méregtelenítő. Alapja a beöntés, amit már évezredek óta alkalmaznak gyógyító célokra.

A módszer lényege, hogy a vastagbélben lerakódott, és ott akár évekig tárolt méreganyagtól megtisztítsa a szervezetet. Ha a lerakódás már jelentős mennyiségű, az sem elegendő, hogy életmódot, táplálkozási szokásokat válts, hiszen az sem távolítja el a felgyülemlett, mérgező hatású anyagokat.

Ami még indokolhatja a terápia alkalmazását, az az antibiotikumok, szteroidok szedése, az ülő életmód, a stressz, alkohol nikotin stb. Ezek ugyanis mind kiváltó okai a méreganyagok gondos tárolásának.


Az eljárás és a hatások

Az eljárás egy szerkezet segítségével történik, teljesen fájdalommentes, és steril. A hatása pedig szinte azonnal látható. Szebb lesz tőle a bőr, jobban működik az emésztés, múlik a fáradékonyság, erősödik az immunrendszer.

Ráadásul nagyon jó hatással van candida fertőzés, székrekedés vagy hasmenés esetén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top