Életmód

Trendi lányok csatakosan

Legújabb aerobik cucc, az éppen aktuális irányzatnak megfelelõen. Terembe való edzõcipõ, a ruhához illõen. Saját súlyzó, hiszen csak nem nyúlsz hozzá ahhoz, amit más is összefogdosott. Törölközõ? Az minek?





Hacsak nem azért, mert a kondipadra esetleg már ráizzadt valaki. Ha ráteríted a törölközőt, nem kell hozzáérned. Itt az ideje egy jó kis edzésnek. Ha kellően vízálló a sminked, hozzá sem kell nyúlnod, hiszen nem tudod leizzadni magadról. A sminktetoválás is jó ötlet! A fő tehát, hogy a frizura ne sérüljön, de ennek minden csínját-bínját ismered. Jöhet az izzasztás.

Egy jó edzés nem kis vízveszteséggel jár, de ez remekül pótolható a legújabb, a ruhával harmonizáló kulacsból. Külön ajánlott a kissé divatjamúlt víz helyett valamilyen energiaital használata. Az edzés során pedig figyeljünk arra, hogy törölközőnket gondosan magunk alá terítsük, ha lefekszünk vagy leülünk a szőnyegre.





Ennek végeztével túl is vagyunk a napi rutinon.
Az öltözőben csodálkozzunk el azokon, akik tusfürdőt és hasonló kellékeket halásznak elő táskájukból, és a zuhanyzó felé veszik az irányt. Huhh, hogy lehet egy közös zuhanyzóban zuhanyozni? És különben is, az, aki szép, az edzés után is szép, semmi ok az aggodalomra. És különben is, a törölköző már a hasizomgyakorlatok során összekoszolódott, hiszen letettük a földre. Jujj!

A követendő eljárás tehát: a márkás cuccot gondosan gyűrjük táskánkba, majd fújjunk, kenjünk magunkra jelentős mennyiségű dezodort. Ne feledjük el a parfümöt se! Ha esetleg van kirakva ingyen parfüm, az még dezodor helyett is megteszi. Ezzel jelentős időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Öltözzünk fel rendkívül csinosan. Természetesen a tiszta fehérneműt ne feledjük el!





Ha a már említett vízálló sminket használtuk, szerencsénk van, hiszen az arcunkhoz se kell nyúlni. Az esetleges hibákat azért persze javítsuk! Estefelé amúgy sem árt erősebben sminkelni, itt az ideje egy plusz rétegnek. Na de most már igazán túl sok idő elment, dobáljuk be a maradék cuccot a táskába, és irány az autó. Lengessük meg a slusszkulcsot kifelé menet, és legújabb típusú sporttáskánkat magabiztos arckifejezéssel dobjuk vállunkra. Mi vagyunk a sportos, trendi, nyerő lányok.

És a tények:
Megfigyeléseink szerint a fitnesstermekben az edzéseken részt vevők kb. fele zuhanyozik edzés után. Délelőtt is. Gimnáziumi osztályunkban a fiúk közül kb. hárman nem tusoltak az aktuális testnevelés után, ha volt utána másik óra. A lányok közül ketten zuhanyoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top