nlc.hu
Életmód
All you need is love – mindent a szerelemrõl

All you need is love – mindent a szerelemrõl

Nem hagyjuk, hogy alacsonyan égjen otthon a szerelem lángja! Megmutatjuk, hogyan varázsolhatsz szerelmet, hogyan bûvölhetsz! A többi már nem ránk tartozik, csak kettõtökre...

Ahhoz, hogy kifejezd a szereteted, gyakran egy szót sem kell szólnod. Az érzéki masszázs ellazít, és közelebb hozza egymáshoz a szerelmeseket. Az emberi test a maga egészében is erogén zóna, érzékien reagál az érintésre. Azok a párok, akik rendszeresen masszírozzák egymást, képesek megszüntetni a partnerkapcsolatukat megzavaró feszültségeket. Kezünk képes arra, hogy harmóniát teremtsen, és ez nemcsak kedvesünk közérzetére van jó hatással, hanem a kettőnk közötti köteléket is erősítheti. 


Olajozott mozdulatok

Az első érintés a legfontosabb, ez határozza meg a masszázs egészének a hangulatát. Nyugtasd a kezed néhány pillanatig partnered testén, és igyekezz valósággal feloldódni az érintésben. A masszázsolajat ne közvetlenül a kedvesed testére öntsd, hanem csöppents néhány cseppet a tenyeredbe, és dörzsöld el, amíg a kezed fel nem melegszik.

Ezután kend szét azon a területen, amelyet először akarsz masszírozni. Ha a partneredet megérintetted, a kontaktusnak a masszázs végéig nem szabad megszakadnia. Kerüld a gyors mozdulatokat, mert ezek megtörik a harmóniát.

A cikk folytatása a www.wellnesmagazin.hu oldalon található>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top